iphonealma com

independence
iphonealma.com buyurdu, iphone almiyoruz artik.

neden?

3g ozelligi iphone’da var ama turkiye’de yok ki bu zaten apple’nin $erefsizligi. 3g turkiye’ye geldiginde de almayacagiz, zira iphonealma.com oyle buyurdu.

iphone ciktigi tarihte dunyadaki en leziz telefondu ve halende ikinci nesil cikarmi$ oldugu iphone 3g ile bu ustunlugunu muhafaza ediyor. alternatifleri cikti piyasaya, u$enmedim ciktim gittim her birini bir bir inceledim. yok arkada$, iphone zerafeti hicbirisinde yok.

iphone’dan en $ikayetci olanin kendim oldugunu zannederdim, zira konu$urken cok isiniyor, kimi zaman kilitleniveriyor, ne bileyim fotograf kalitesi cok dandik, video desen i ih. e ama adam sana satmadan once zaten tum bu ozelliklerini sitesinde belirtmi$, alacaksan bunlari bilerek al demi$. sen bunlari incelemeden aliyorsan o senin i$guzarligin, inceleyerek almi$san da tercihin budur, en guzelini yapmi$sindir.

iphone denilen $eytan icadinda installer diye bir zimbirti var ve oradan diledigin milyon ayri ozellikle alakali ucuncu tur yazilimlari kimi zaman parali kimi zaman free olarak diledigince indirip diledigin ozelliklere kavu$uyorsun. mesela iphone’un orjinalinde telefon rehberi bile yok ama bahsettigim programla bir dakika icerisinde son derece leziz bir telefon rehberi sahibi olabiliyorsun. iphonealma.com bu konuyu es gecmi$ sanirim, hikmetinden sual olunmaz.

iphonealma.com un yetkililer ve taraftarlari iphone almasinlar, biz alanlar aldigimizdan memnunuz. bir daha olsun bir daha aliriz. ve evet sokaga atilacak bok gibi paramiz var cok $ukur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol