ümit karan

0 /
sinirsahibi
galatasarayli futbolcu, genclerbirliginde oynadigi donemde de vasati gecemeyen ancak takimin kontraatak futbolu oynamasi nedeniyle takim icinde sivrilen, sadece dar alandaki vuruslardaki becerisi yuksek, sut cekemeyen calim atamayan kaleye sirtini donemeyen, hernasilsa forvet oynayan fidbolcu.
amygdala
sampiyonlar liginde bir sezonda 5gol atmis olmasina ragmen hala forvet olup olmadigi tartisilabilen kanimca son derece yetenekli ileri uc elemani.
made in heaven
yakin gelecekte evlenecegini ogrenmis olmam nedeniyle son derece sevindigim futbolcu.evlenince umarim hayati duzene girer,alemlerden elini ayagini cekerde sadece isi olan gol atmaya yogunlasir.milli takimimizin onun gibi yetenekli bir golcuye her zaman ihtiyaci var.tabi galatasaray’inda.
spooky
malatyaspor macindan sonra attigi uc golden sonra kendisine erman toroglu tarafindan "butun golleri bu aksam attin yarina atacak golun kaldi mi?" sorusuna maruz kalan, bu aksam itibari ile dunyaevine girecek galatasarayli golcu.
darth sidious
adi : umit
soyadi: karan
forma numarasi: 99
oynadigi mevki: forvet
dogum tarihi: 01.10.1976
dogum yeri:
oynadigi takimlar: genclerbirligi
geldigi takim: genclerbirligi
giris yili:
boyu: 1.81 m
kilosu: 75 kg
internet sitesi: www.umitkaran.org
ankakusu
gol pozisyonu olmayan ataklarda gol bulabilen yuzde yuzluk gol pozisyonlarini kacirmayi basarabilen gol vurusu son derece iyi olan golcu futbolcu.
galatasarayin lucescu doneminde avrupa kupalarinda gol pozisyonu olmadan gol attigi cok olmustur bu futbolcunun.
illa gol atmasi gerek bu oyuncunun. ayagini bir yere sokar burnunu bir yere sokar ve sonunda o futbol topunu rakip kaleye sokar.
louandreassalome
tümer’in fenerbahçe’ye gitmesini normal olarak değerlendirip beşiktaş’ın tepkisini de normal karşılamış.kendisi de beşiktaş ya da fenerbahçe’de ıynayabilirmiş.pek politik gördük kendisini...

http://www.milliyet.com.tr/2006/06/01/son/sonspo12.asp
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol