bilgi sözlük güzin abla servisi

independence
dertlerinizi, sorunlarinizi ve her tur fikirlerinizi belirtebileceginiz bir servis.turkcell hizmetidir.3807 ye mesaj atiyorsunuz ve sozluk sizin dertlerinize derman oluyor.eviniz mi yandi? 3807 ye mesaj atin sozluk derdinize derman olsun.kocaniz sizi aldatiyor mu? 3807 ye mesaj atin sozluk kocanizin agzina sicsin.

kampanyaya 18 ya$indan kucukler katilamaz.bir mesaj 4 kontor bedelidir.
isimsiz kahraman
an itibariyle hizmete gecmis servistir. dertlerinizden, kederlerinizden kurtulamiyorsaniz, acilar sizi kivrim kivrim kivrandiriyorsa guzin abla’ya houstondan mesaj atarak ulasin, ardindan cevabiyla birlikte bu baslik altinda yayinlansin.
su anki guzin abla rolunu ben ustlenmisimdir, houstondan ulasabilirsiniz, lakin ileriki zamanlarda aramiza baska guzin ablalarin katilmasi da pek bi muhtemeldir.
ayrica meraklisina not:nickinizin aciklanmasini istemiyorsaniz rumuz belirtmeniz elzemdir.
carpediem
ilk entryde belirtildigi gibi, hala 18 yas siniri var mi diye merak ettigim servis. 18 yasin altindakilerin ne gunahi var? onlarin dertleri olamaz mi? 18 yas alti insan sayilmiyor mu? sorularini da yoneltmek isterim ayni zamanda.
isimsiz kahraman
pek sevgili guzin abla;
bundan bes yil once bir erkek arkadasim oldu, sevdim sevildim. ama neylersin ki ailesi beni kabul etmedi diye cekip gitti. ardindan cok ah ettim, cok gozyasi doktum ama bana misin demedi.
simdi yillar sonra cikmis karsima yeniden birarada olmak istedigini soyluyor ama ben annemin baskisindan kurtulmak icin baskasiyla nisanlandim. hem o kadar yalvardiktan sonra beni terkettigi icin gururum da elvermiyor. ne yapacagima karar veremedim, iki tasin arasinda kalmis gibi eziliyor kalbim. bana yardim ederseniz pek bir bahtiyar olurum.
rumuz:celiski yasayan ortancanin kucugu

pek sevgili kalbi kirilmis kizim;
bir kere dedigin adam senin ona en cok ihtiyacin oldugu anda seni terketmis, yillar gectikten sonra ortaya cikmasi beni epey dusundurdu acikcasi, burnuma bir cikar iliskisi kokusu geldi ki, av kopegi gibiyimdir iyi koku alirim ben. hem ailesinin seni bu kez kabul edecegi ne malum. bence kalbine bastigin tasi yerinden oynatmaya calisma, ne demisler gecmise mazi derler.
evlatcigim hem bak nisanlin da varmis hali vakti de yerindeyse onunla evlen derim. diger hayirsizdan sana pek hayir gelecek gibi gozukmuyor, gecmis borun pazari sursun esegini nigde’ye. zamaninda bilecekti senin kiymetini di mi benim yavrum.
her seye sunger cekip onune bak kizim.

guzin abla
death in babylon
canim ablacim,
>haluk’la birbirimizi gorur gormez asik olduk.. haluk hem yakisikli bir cocuk, hem de kirmizi bemeve’ si var. beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu.fakat evde kimsecikler yoktu. "simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi. haluk kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi. o kadar itip kaktim ama uyanmadi.

ablacim, sevdigim erkek acaba hasta mi?.

evlenmemde bir mani var mi?

rumuz:bedriye



guzin ablanin cevabi:

benim sevgili yavrum,
anan seni kadir gecesi dogurmus....."
xerxes
sevgili guzin abla;
benim aslinda iki tane basedemedigim sorunum var ablacim. benim bir erkek arkadasim var. gecen gun parkta yururken elimi tuttu. elimi tutmasindan bayagi tedirgin oldum. acaba hamile kalir miyim? cok korkuyorum guzin abla. henuz cocuk sahibi olamk icin hazir degilim. yarin bir gun iki elimi birden tutarsa ikiz cocuklara hamile kalir miyim acaba? bana yardim edin guzin abla.
ikici sorunum ise daha degisik. herkes evinde kedi, kopek, kus beslerken ben evimde bir kavanoz icinde cekirge besliyorum. gecen gun cekirgemin antenlerinden biri koptu acaba. acaba kopan anteninin yerine uydu anteni taksam olur mu?
rumuz: fatma gobekatma

sevgili kizim;
sen daha dunya’ya nasil gelmissin onu bilmiyorsun. senin kadar salak bir okuyucumu da ilk defa goruyorum. ben sahsen kendime gore yaptigim sen kisaca "afs" sinifina giriyorsun, yani "akil fikir salagi" sinifindasin. bu soruyu evvelâ anana sormani oneririm.
gelelim cekirgen ile ilgili soruna. cekirgene uydu anteni takarsan cok iyi olur. hatta oteki antenini de sen kopar, yerine uydu anteni tak boylece cillop gibi olur cekirgen. saglicakla kal kizim...
ilean
sevgili güzin abla:
dün acaba bir file kaça doluyor diye hanımın file çorabını alıp pazara alışverişe çıktım.ve akabinde adım dümbük’e çıktı.
sosyo-ekonomik araştırma yapmak ayıp mıdır güzin abla?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol