bilgi sözlük güzin abla servisi

isimsiz kahraman
pek sevgili guzin abla;
bundan bes yil once bir erkek arkadasim oldu, sevdim sevildim. ama neylersin ki ailesi beni kabul etmedi diye cekip gitti. ardindan cok ah ettim, cok gozyasi doktum ama bana misin demedi.
simdi yillar sonra cikmis karsima yeniden birarada olmak istedigini soyluyor ama ben annemin baskisindan kurtulmak icin baskasiyla nisanlandim. hem o kadar yalvardiktan sonra beni terkettigi icin gururum da elvermiyor. ne yapacagima karar veremedim, iki tasin arasinda kalmis gibi eziliyor kalbim. bana yardim ederseniz pek bir bahtiyar olurum.
rumuz:celiski yasayan ortancanin kucugu

pek sevgili kalbi kirilmis kizim;
bir kere dedigin adam senin ona en cok ihtiyacin oldugu anda seni terketmis, yillar gectikten sonra ortaya cikmasi beni epey dusundurdu acikcasi, burnuma bir cikar iliskisi kokusu geldi ki, av kopegi gibiyimdir iyi koku alirim ben. hem ailesinin seni bu kez kabul edecegi ne malum. bence kalbine bastigin tasi yerinden oynatmaya calisma, ne demisler gecmise mazi derler.
evlatcigim hem bak nisanlin da varmis hali vakti de yerindeyse onunla evlen derim. diger hayirsizdan sana pek hayir gelecek gibi gozukmuyor, gecmis borun pazari sursun esegini nigde’ye. zamaninda bilecekti senin kiymetini di mi benim yavrum.
her seye sunger cekip onune bak kizim.

guzin abla
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol