ingiltere ye girişte göte parmak sokulması

angelus
bir arkadaş’ın dediğine göre geleneksel bir ingiliz ritüeliymiş. bu deneyimi yaşayan sözlük ahalisine sözlük adına geçmiş olsun der, alışkanlık yapmamasını salık veririm naçizane.
nickten yana sansim yok
pasaport alırken sizden kasenizin gediğininyarıçapı istenir.siz 3cm-5cm neyse söylersiniz.pasaportunuzu alırsınız. uygulamanın amacı da pasaportun size ait olup olmadığını doğrulamaktır.art niyet aranmamalıdır.
cokoprens
şaka gibi uygulama.
gerçi artık daha gelişmik teknolojik aletler var ve geliştirilmeye devam ediliyor. ve fakat geliniz görünüz ki; hala ilkel yöntemler uygulanmakta. ingiltere’yi kınıyorum. gitmek de istemiyorum. hatta bütün ingilizler türkiye’ye gelsin. ingiltere hatasını anlasın vizesiz geçiş hakkı tanısın insannara. o gün gelene kadar ingiltere’ye dingiltere demeye davet ediyorum herkeşi. evet.
steroid
şampiyonlar ligi final maçında buraya gelen liverpool’lu dallamaların neden her kamera gördüklerinde götlerini açıp otobüsün camına yasladıklarını açıklıyor bu olay.
her deplasmana gittikleri için bir yabancı bakınca anında domalarak pasaportlarını gösteriyorlarmış demekki. biz de nekadar artniyetliymişiz canım..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol