kılıçdaroğlu vs fırat

yasnaya polyana
chp milletvekili kemal kılıçdaroglu ile akp milletvekili dengir mir mehmet fırat bugün tvde karşı karşıya gelecekler ve birbirleri hakkındaki ithamlarını ispat etmeye çalışacaklar. hakem ise ugur dündar.
millet ağzı açık seyredecek. sonra mı? aynı tas aynı hamam. ne yani fırat’ın hakkındaki ithamlar ispatlansa ne olur, ithamı yapan ispatlayamazsa ne olur..? aynı oy dağılımı, aynı yüzsüzlük, aynı pişmişlik devam edecek. daha bir basit anlatımı için (bkz: türkiye de herşey olabilirsiniz rezil olamazsınız)
independence
bu sacmasapan duello icin secilen yer de alelade bir yer degil, turk milletinin temsil edildigi yer olan turkiye buyuk millet meclisi. meclisi babalarinin mallari gibi kullanmalari bir yana, bu durumu bir de showa donu$turecekler zira bu salak duello pek cok tv kanalindan da canli olarak yayinlanacak.

yanli$ bilmiyorsam 14:30 da ba$layacak ama meclis ba$kani saat 14:00 de iki milletvekilini de makamina davet etti. bu anlamsiz tarti$mayi bu kadar televizyonlara ta$imayin ve vazgecin bundan uyarisi yapacak. ne derece i$e yarar bilinmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol