chp ye kapatma davası

benduruyorumsebagitti
kanaltürk’e belgesel çekimi adı altında aktarılan trilyonlar dolayısıyla çok önceden açılması gereken dava. kayıp trilyon davası diye bilinen davadan dolayı necmettin erbakan ve bir çok refah partisi yöneticisi ceza almıştı. harcamaları faturalandırmadıkları için. chp için de aynı şey söz konusu. ne oldu?


şimdi bir de bu çıktı. ama dava açılır mı? asla!

can yücel bir vakitler (sanırım) 163. maddeden hakim karşısına çıkmıştı. "bu madde gericiler için çıkarıldı. beni kapsamaz" diye savunmuştu kendisini. kapsamadı...

büyük gazetelerden birinde çıkan bir haberi yayınlayan akit gazetesi, söz konusu haber dolayısıyla tazminata mahkum edilmişti. "sizin niyetiniz farklı" denilerek...

elma sekeriiii
chp’nin sanki kendisi cok iyi bir haltmı$ gibi ona buna bok atmakla me$gul oldugu günlerden sonra böyle bir davanın açılması pek ho$ olurdu dogrusu.
atatürk’ün partisiyiz biz diye atatürk’ü metala$tırıp böyle sacma sapan secim vaadlerine insanları mal etmelerinden sonra, onların aslında ne kadar kepaze olduklarını tüm insanlara gösterecek bir dava olacaktır.

ve biz de buradan, siyasetin aslında ne kadar boktan bi $ey oldugunu anlayacagız. ve bonus olarak da; kime inanacagımızı bilemeyecegiz.


her biri bir digerinden beter. allahın cezaları. ülkeyi söyledikleri yalanlarla yoku$a sürdüler hep, bir türlü hortumlanmaktan belimizi dogrultamadık!

oyunu bo$ atma sonra iktidara yarar diyenlere bi cevabım var;

istemiyorum bu elleri kirli insanlara beni idare etme görevini vermeyi. istemiyorum artık yalan riya duymak, istemiyorum birbirlerine sata$tıkca incileri dökülen kepazeleri, istemiyorum artık iktidar sava$ından ötürü dökülen kanları, istemiyorum artık hükümete kar$ı duranların ölümle susturulmasını! istemiyorum kötüler arasından iyi seçmeyi artık!
güç ve iktidar sarho$luguyla koltuklarına yapı$mı$, nerdeyse davranı$larıyla çürümü$ olan liderleri; secim vaatleriyle ba$a gelip hükümet koridorlarında at ko$turanları, alı$veri$ çekleriyle insanlardan oy topluyanları, atatürkün partisiyiz diye slogan atanları, ha bir de benzin 1 ytl ye inecek diyenleri!!!!
vermiyorum oy falan!


bo$ attıgım oy helali ho$ olsun! bu oy durumunu da belirleyen anayasayı naaapsam bilemedim.
ele$tiremiyoruz da
hey yavrum hey, ruhumuzu $eytana satmı$ız da haberimiz yokmu$!
nickten yana sansim yok
senaryosu çalınmış bir film gibi olur. zira akp ye açılan dava da partinin kapatılması için değil; zihinleri yormak için açılmıştı. böyle bir dava olursa konuları aynı olan iki film olur. belki bu davanın grafikleri, çekim açısı vs. daha iyi olur.sanatsal açıdan daha fazla zevk verir belki.o kadar. ama gişe yapar mı bu film orası meçhul. bizim milletimiz konusu aynı olan ikinci bir filme gitmez tahmin ediyorum. ya da gider,uyur izlerken.

son olarak filmin adını da yazayım öyle bitireyim;

odak 2

-cuma sinemalarda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol