chp ye kapatma davası

elma sekeriiii
chp’nin sanki kendisi cok iyi bir haltmı$ gibi ona buna bok atmakla me$gul oldugu günlerden sonra böyle bir davanın açılması pek ho$ olurdu dogrusu.
atatürk’ün partisiyiz biz diye atatürk’ü metala$tırıp böyle sacma sapan secim vaadlerine insanları mal etmelerinden sonra, onların aslında ne kadar kepaze olduklarını tüm insanlara gösterecek bir dava olacaktır.

ve biz de buradan, siyasetin aslında ne kadar boktan bi $ey oldugunu anlayacagız. ve bonus olarak da; kime inanacagımızı bilemeyecegiz.


her biri bir digerinden beter. allahın cezaları. ülkeyi söyledikleri yalanlarla yoku$a sürdüler hep, bir türlü hortumlanmaktan belimizi dogrultamadık!

oyunu bo$ atma sonra iktidara yarar diyenlere bi cevabım var;

istemiyorum bu elleri kirli insanlara beni idare etme görevini vermeyi. istemiyorum artık yalan riya duymak, istemiyorum birbirlerine sata$tıkca incileri dökülen kepazeleri, istemiyorum artık iktidar sava$ından ötürü dökülen kanları, istemiyorum artık hükümete kar$ı duranların ölümle susturulmasını! istemiyorum kötüler arasından iyi seçmeyi artık!
güç ve iktidar sarho$luguyla koltuklarına yapı$mı$, nerdeyse davranı$larıyla çürümü$ olan liderleri; secim vaatleriyle ba$a gelip hükümet koridorlarında at ko$turanları, alı$veri$ çekleriyle insanlardan oy topluyanları, atatürkün partisiyiz diye slogan atanları, ha bir de benzin 1 ytl ye inecek diyenleri!!!!
vermiyorum oy falan!


bo$ attıgım oy helali ho$ olsun! bu oy durumunu da belirleyen anayasayı naaapsam bilemedim.
ele$tiremiyoruz da
hey yavrum hey, ruhumuzu $eytana satmı$ız da haberimiz yokmu$!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol