silikonlu göğüs

independence
elbise uzerinden ho$ gozukse de elbiseyi cikarttigin zaman tum sihir kacar.ne dokunmasi zevklidir ne bakmasi.silikonlu gogus sahibi bir kadinla seks yapmak yerine alip basketbol topumla basketbol oynarim daha verimli olur.ikisi de ayni kapiya cikiyor ne de olsa.top gibi bir $ey.
independence
bir gogusden digerine taksi tutularak ula$ilabilir, o denli aralik vardir aralarinda. estetisyenler buna ivedilikle bir cozum bulsunlar aksi taktirde normal kadin gogusunun nasil oldugunu cocuklarimiz bilemeyecek.
erroristgirl
göğüse talep olduğu kadar, tenis, basketbol toplarına olan taleplerinde olması söz konusu olup, tercihin genel itibariyle toptan yana olması durumu. görüntü itibariyle gözün doyumsuzluğunu giderirken, diğer anlamlarda da faka basmaktadır. bir taraftan veren allah, diğer taraftan alıyor yarabbem. sen bu kavunlarımıza zeval verme.
independence
boyle bir goguse sahip insan geceleri hep yuzustu yatarsa bu memeler kac sene patlamadan idare eder, yapan ki$iden bunun garanti belgesi alinmali.
ruknettin
keşke 3-4 kademeli ayar düğmesi olsa ruh halimize göre canım 3'e getirsene oooooov çok oldu 2'ye al gibi diyaloglar yaşayabilsek
scalet
herşeyin doğalını seven birisi olarak hiç haz etmediğim bir şeydir. amerika ve ingiltere'de abartısız 35 yaş ve üstü her kadında bu bir saplantı haline gelmiş. haklılar mı? bilemiyorum. vücuduna bakmak güzel bir şey ama bu kadar da abartmak kötü sanki.
pipolarbozuk
ilk maaşımla basıcam silikonu. hehe.

kadınların bir çoğunun hassas noktasıdır bu olay. erken boşalma sorunundan farksız gibi mk. ama ben ne kadar memelerimle barışık olmasam bile böyle bir operasyon geçirmeyi doğru bulmuyorum.. ayrıca annelikte de sıkıntı yaratmıyor mu acaba.
neyse memiktolarıma laf atmadan üzmeden kırmadan bu silikon laflarıyla onları ürkütmeden bu konuyu kendim için kapatıyorum. vücudu doğal haline bırakmak lazım.
mucadele
avuç içi meme>kafa kadar meme olduğu için gereksiz bulduğum memedir. normal meme gibi yumuşak olmadığı, aşırı yapay olduğu da duyumlarım arasında.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol