olimpiyat mesalesinin sonmesi

independence
muhtemelen olimpiyatlara o sene ev sahipligi yapacak olan ulke icin olabilecek en buyuk aksakliktir bu durum.

diyelim ki olimpiyatlar turkiye’de gercekle$tiriliyor.

evet sayin seyirciler, tum dunyanin gozu ulkemizde, tum dunyanin gozu istanmbul da.olimpiyat me$alesini $u anda hamdi gurgenbiyik isimli milli atletimiz olimpiyat stadina goturmek uzere bogaz koprusunun uzerinden geciyor.

ama??

o da ne, gozlerimize inanamiyoruz sayin seyirciler.yunanistandan bu gune olimpiyat me$alesi hic bir zaman sonmemi$ti, ta ki bugune kadar.

+vay ananiskim.lan sondu ya bu.alo rafet abi, bu me$ale midir ne sikimdir, hocam hani sonmez demi$tin sen ya.rezil olduk konuya kom$uya gordun mu.napacaz abi bi akil ver kurbanin olim.
-ya hamdim ya, canini siktigin $eye bak be kocum ya.yok mu etrafinda sigara icen birisi, cakmagini iste bi dakikaligina ya, bunun icin mi rahatsiz ediyorsun beni be gozum ya.tam da yengenle mangalin ba$ina oturmu$uz, acmi$im rakimi yudumluyorum hamdicim ya.o siktiimin ate$ini yaktiktan sonra bize ugra donu$te hamdicim.bak yengen harika kofteler hazirladi.
+tamam rafet abim.bi tutu$turim $unu hele gerisi kolay.zaten sizin kapinin onune kadar otobus var, mavikartla binerim hemen gelirim abim.

sayin seyirciler, dunya tarihinde e$ine rastlanmami$ bir $ey daha $imdi bogaz kopurusunde cereyan ediyor.olimpiyat me$alesi elinde sonen milli atletimiz hamdi gurgenbiyik, me$aleyi yeniden tutu$turmak icin yol kenarinda sigara icen birisinden ate$ aldi ve me$aleyi yeniden tutu$turdu, hicbir $ey olmami$ gibi ko$maya devam ediyor.

aman allahim o da ne!

milli atletimiz hamdi gurgenbiyik, cakmak aldigi vatanda$tan bir de sigara almi$ tutture tutture olimpiyat stadina dogru ko$uyor.bizim bittigimiz gun bugundur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol