olimpiyat mesalesinin sonmesi

independence
muhtemelen olimpiyatlara o sene ev sahipligi yapacak olan ulke icin olabilecek en buyuk aksakliktir bu durum.

diyelim ki olimpiyatlar turkiye’de gercekle$tiriliyor.

evet sayin seyirciler, tum dunyanin gozu ulkemizde, tum dunyanin gozu istanmbul da.olimpiyat me$alesini $u anda hamdi gurgenbiyik isimli milli atletimiz olimpiyat stadina goturmek uzere bogaz koprusunun uzerinden geciyor.

ama??

o da ne, gozlerimize inanamiyoruz sayin seyirciler.yunanistandan bu gune olimpiyat me$alesi hic bir zaman sonmemi$ti, ta ki bugune kadar.

+vay ananiskim.lan sondu ya bu.alo rafet abi, bu me$ale midir ne sikimdir, hocam hani sonmez demi$tin sen ya.rezil olduk konuya kom$uya gordun mu.napacaz abi bi akil ver kurbanin olim.
-ya hamdim ya, canini siktigin $eye bak be kocum ya.yok mu etrafinda sigara icen birisi, cakmagini iste bi dakikaligina ya, bunun icin mi rahatsiz ediyorsun beni be gozum ya.tam da yengenle mangalin ba$ina oturmu$uz, acmi$im rakimi yudumluyorum hamdicim ya.o siktiimin ate$ini yaktiktan sonra bize ugra donu$te hamdicim.bak yengen harika kofteler hazirladi.
+tamam rafet abim.bi tutu$turim $unu hele gerisi kolay.zaten sizin kapinin onune kadar otobus var, mavikartla binerim hemen gelirim abim.

sayin seyirciler, dunya tarihinde e$ine rastlanmami$ bir $ey daha $imdi bogaz kopurusunde cereyan ediyor.olimpiyat me$alesi elinde sonen milli atletimiz hamdi gurgenbiyik, me$aleyi yeniden tutu$turmak icin yol kenarinda sigara icen birisinden ate$ aldi ve me$aleyi yeniden tutu$turdu, hicbir $ey olmami$ gibi ko$maya devam ediyor.

aman allahim o da ne!

milli atletimiz hamdi gurgenbiyik, cakmak aldigi vatanda$tan bir de sigara almi$ tutture tutture olimpiyat stadina dogru ko$uyor.bizim bittigimiz gun bugundur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol