noel babaya tecavüz etmek

goretomb
insanlik di$i bir hadisedir.
ama bu, dovmek de ayip demek degildir.
eger hedayesini begenmediyseniz sakalindan ceker, tepeler, agzini burnunu birbirine kari$tirir sonra kapi disari edebilirsiniz.bacadan gelmi$tir kendisi kapidan ugurlarsiniz.
independence
bizim kulturumuzde yoksa bile ba$ka uluslarin kulturlerinin degerlerine bu $ekilde laflar sarfetmek her ne kadar ho$ olmasa bile, bu kukuletali beyaz sakalli toto$ bu ya$a kadar bana bir kibrit copu bile getirmediginden oturu icine girdigi bacalarin bir gun kendi icine girmesi en buyuk temennimdir.
hergele
yeni yıla kırmızı boxerını giyip girme düşüncesinde olan kişinin, noel babayı tenhada kıstırması sonucu cereyan etmiş olaydır.
elma sekeriiii
m.s ’^+%&/(/&% yılında, noel babanın tamamen iyi niyetle yaptıgı bacadan inme eyleminden sonra sapık bir baba tarafından çatır çatır tecavüze ugramasıyla kaçıp gitmesi, mazlum cocukların bir daha da onu görmemesiyle sonuclanan olaydır.


edit: tecavuz eden bir kadın olsaydı yılba$ından önce sonra hatta ortasında da gelirdi noel baba. evden cıkmazdı mazaallah.

nitratex
tam terside gerceklesebılecek durumdur.yılbası gecesi herkes uykudayken yada sarhosken eve gıren noel baba, herkese tecavuz edebılır.noel babaya tecavuz etmek homoseksuel işidir.noel babanın bır baskasına tecavuz etmesı tamamen ıyı nıyetınden kaynaklanır,yenı yıl hedıyenızı en guzel sekılde verır.
nerobianco
olay cereyan ederken ho ho ho olan tok kahkahasının yerini ’ah’ ’uh’ benzeri sesler alacaktır.ayrıca noel baba dedemiz yaşındadır insan dedesi yaşında adama tecavüz etmemelidir.
akhillius
uzaylı taşladıktan sonra hayli hayli yapılacak bir eylemdir.zira önce varlığı bile tartışılan şu babayı bulalımda gerisininde icabına bakarrız elbet.evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol