aysun kayacı

0 /
independence
emre asik ile aralarinda ya$anilan 7 senelik a$k nihayetine ermi$.oysa bu yaz evlilik bekleniyordu bu ki$iler arasinda.a$klar tuketiliyor..me$hur ya da siradan insanlar da olasalar a$lar bir $ekilde tukeniyor, tuketiliyor.akillarda kalan ise sadece ya$anilan guzel gunler.
independence
emre asik ile ayrilmasindan henuz 1 hafta gecti yahut gecmedi ama hemen bir ba$kalarinin kollarinda buluverdi kendini.daha da otesi bu durumda bir de kameralarin onune cikti.nerde kaldi 7 senelik dillere destan a$k, ya$anilanlar, saygi sevgi falan? yahu bu kadar mi cabuk tuketilir oldu ask denilen meret artik yerkabugunda, yoksa tum bu a$k adi altinda ya$anilanlarin tamami mi yalan hala anlayamadim ben.bir nefes al, bir dindir bakalim gecenleri yureginde..tabi yurek varsa ya da ya$anilanlarin yureginde etkisi varsa.
ups
eskiden de sevmezdim sebebini bilmeden.hep niye sevmiyorum acaba ben bu kadini diye sorardim kendime.ama bu son olaylar gosterdi ki bu hatun kisi bayaa bi icten yanmaliymis ve ben bunu hissetmisim kendim bile farkina varmadan....
deven
acilen adina "ilk gorulen yerde bogma kampanyasi" baslatilasi boya kutusu,olmayan dudak,olmayan ses,olmayan akil...neyse ya sonucta o da insan niye sinirlendim ki bu kadar, var bunda bisi,hayirlisi
elenktrinkalamadimsenden
lisede iken beni benzettikleri hatun oyle dudaklarim olsa intihar ederim ben kendimi ehu ordek dudakli ablamiz,fiziken guzel fakat aptal mi akilli mi olduguna karar veremiyorum,felaket simarik bi konusmasi olmasi aptal olduguna dalalet olmamali lakin metin uca nin cok eline verdi bu aplamiz passaparola da.emre a?yk tan ayrylyp med yapymyn sahibi ile birliktedir ?u an ne kadar do?ru bilemeyiz zaten bize de dü?mez çeki?tirmek.emre boynuzlamy? idi bu ablamyzy selin toktay öcüsü ile.
isimsiz kahraman
dudak ve burnunun durus seklinden oturu beni acaba cidden nefes alabiliyor mu bu kadin diye dusundurten manken-oyuncu karisimi kisi. hayir ben denedim nefessiz kaliyor insan.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol