mademoiselle carole

0 /
istenmeyenadam
artık sol frame de gördüğüm başlıklardan "aha bu kesin onun başlığıdır" diyebilecek kadar tanıyabildiğim şahsiyet.yok iyi ya da kötü demiyorum.sadece kendine has bir tarzı var diyebilirim...
chatter
bugün kendisinin dogum günü oldugunu gayet yüzsüz bir şekilde söyleyip biz bilgiçleri zor durumda bırakan bilgiçdaşımdır.
iyiki dogdun nice mutlu yıllara demeyi kendime bir borç bilir ve bu hanımkızımızın ömründe saglık mutluluk başarı dolu günlerle karşılaşmasını dilerim.
sitare
doğum günlerin bunaltıcı yalnızlığında; kalbinin hep mutlulukla dolu olmasını dileyeceğim bilgiç.
nice mutlu yaşlara...
addicted to pain
sanırsam kendisi 3 dan şaolin kung fu futbolcusu,zira sürekli bi sevgiliye gelişine vole atmalar,buna yumruk atmalar,ona kafa vurmalar,zirveye santrafor olarak katılmalar falan durumunda.allah sakin oldursun inşallah diyerek yeni bir duayı da literatüre katıyorum.
fergadan
bugün de insandan çıkabilecek melodilerle (geğirti, mide gurultusu...) sol framede cirit atan yazarımız. daha fazla okursam ben de öğürecem
independence
u$enmeden yazan, du$unerek yazan, uzun uzun ve her biri okunacak kalitede yazan yazarimiz.ilk geldigi ve sozluk konseptine a$ina olmadigi icin ucuruldugu zamani hatirlarim da, nereden nereye derim hep.
elma sekeriiii
-mademoiselle carole- selam! (:

gitme kararim;
belki de zannedildigi gibi, naz yapmak amaçli filan degildi.
(yok valla! oyle dusunuyorsun diye degil bu aciklamam! seni yakin gordugumden valla..)

sadece kimi forumlarda hakkimdaki kufurvari seyleri okuyunca,
"ben ne yapiyorum yahu!?" diye sordum ve yazmamaya, en azindan burada bulunmamaya karar vermistim..
simdi ise baktim ki olacak gibi degil,
bana ne lan dedim.. aq yazmazlarsa dedim..
ve geldim... (:
sevgiler!


aferim kız sana...
abdurrezzak bin reloaded
büyük dostluklar büyük kavgalarla başlar derler bizim büyük değildi kavgamız gerçi. bu kız sözlüğe gelişimin ilk günü bir yanlış anlaşılma yüzünden bana sazan demişti sanırım bunu yazmamdan bile belki şimdi rahatsız oldu ama önemli değil. neyse sonra olay halloldu mahçubiyetini hissediyordum, pek önemsemem aslında bu tür şeyleri ama o yanlışını düzeltmeyecek kadar ben bilirim insanı değildi. ara sıra muhabbetlerimiz falan da olmuştu kısa kısa.
zaman geçti dün oldu, bugün oldu azıcık daha tanıma imkanı buldum. biraz önce yazdığı entrysinde tüm duygularını anlattığını ama entrysinin kazara silindiğini söyleyerek üzülüyordu. ben tabi bir entrye nasıl tüm duygularını sığdırdın diye sordum ama şimdi düşününce sığması mümkün gibi. velhasıl kelam iyilik görümceli bir kavram kimisi için kötüdür bu şahıs belki ama benim için iyi bir insan. sırf kurduğu bi kaç cümle için de söylüyor olabilirim bunu. yaptım, yapmak istiyorum dediği bişey içinde söylüyor olabilirim. ben de bilmiyorum ama sadece söylemek geliyor içimden.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol