yuva yıkan kadın modeli

pixie
turk filmlerinde sari saclar boya kupune dusmus bir yuz ve suh bakislar ile erkegin aklini celen karakterle ozdesmis olan bu olgu, gercek hayatta karsimiza oldukca normal kadinlar olarak cikmaktadir.
ilean
bir kadinin yalniz basina bir yuvayi yikmasi mumkun degildir.adam kendi yuvasini dusunmeyip yikabiliyorsa disardan gelen kadinin haydi haydi yapabilecegi goz onune alinmalidir.sonucta kadin da erkek de kendi iradesiyle hareket edebilecek varliklardir..ortada bir hata varsa kadin ve erkek tarafina esit paylastirilmalidir.
bloody mary
birlikte olduğu erkeğin evli olduğunu bile bile onunla birlikte olan kadındır.
ha bu kadın o adamla olmasa yine yıkılmayacak mıdır bu yuva?evet yıkılacaktır ama en azından bir başka yuva yıkan kadın olacaktır bu kadının yerinde.o yuva yıkan kadın olmasa onun yerini bir başkası alacaktır.netice itibariyle bu yuva yıkılacaktır erkeğin gozu dışardadır cunku..
bir de bu ona soylendiğinde ama ben onu seviyorum diye cevap verir ne olursa olsun aşık da olsa yuva yıkan kadın,yuva yıkan kadındır.
sinsigibi
genelde yuvayı yıktığı sanılan, asıl suçlu erkeğin erkekegemen toplumda kayırılması sonucu suçun çoğu üzerine yüklenen kadın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol