yengeç burcu kadını

tayfun
o gercek bir "kadin"dir. bazen olgunluguyla, bazen cocuksuluguyla; bazen sevgi dolu olusu, bazen icine kapanikligiyla; elinden her is gelmesiyle, cocuklarini cok sevecek bir anne olacak olmasiyla...

fethi zor... fatihi tek...
melankomik
-güçlü kıskaçlarıyla sizi bir tuttu mu bir daha bırakmayacak olan kadındır.

-yemek yemeyi en çok seven insanlar bunların arasından çıkar...

-ilgilenin onlarla...
cici ku
kendilerine ozel bi isiltilari vardir.zeka,zerafet,yetenek ve daha bi cok seyin kombinasyonu bi isiltidir bu.etraflarina isiklar sacarlar ve her ortamda kolayca farkedilirler.bu yuzden en cok kiskanilan kadinlardir yengec burcu kadinlari.ruyalarinda yasarlar, karsisindakine ruyalar yasatirlar.cok kirilganlardir, kimseyi kirmak istemedikleri icin kirilmayi haketmediklerine inanirlar.duygularini sonuna kadar en tatli sekilde yasarlar. mutlu olmayi ve mutlu etmeyi cok severler.mutlu edemeyecekleri insan yoktur!, sadece onunla mutlu olmayi haketmeyen ya da beceremeyen insan vardir!
tiryaki
her su grubu burcunda mevcut olduğu üzere kıskançlıktan kafayı yiyip,bütün enerjisini kendi kendine yarattığı içsel hesaplaşmalara veren,çatacak birini bulamadımı da yengeç hayvanına ait bir refleksle kendi kabuğuna çekilip kendini etraftan soyutlayan ilginç bir nevi karakterdir bu.
dikkat çekmek için yapamayacağı şey yoktur bunun.’’bugün dikkat çekmek için ne yaptın’’sorunsalı içerisinde kıvranıp durur böyle adeta.
ilginç bir not da akıl hastahanelerinin %30’unun yengeç burcu bireylerinden çıktığı olgusudur ki tek başına kendilerinden uzak durma sebebidir.
tamam kurnazdır,romantiktir,duygusaldır hatta ve hatta böylesine bir konuda genelleme yapmak yanlıştır bile ancak ne var ki bu ,yengeç burcunun antipatik olmadığı anlamına gelmez.
4ever
kronik yalancilardir,yada palavraci diyebiliriz.her seyi bildiklerini zannederler ama daima bilmedikleri bi kac sey vardir,tipki düz yürüdüklerini zannedip yan yürümeleri gibi
melankomik
son derece anlaşılmazlardır. hiç bir şey söylemeden belli etmeden sizden sırf onu sevdiğiniz için onu anlamanızı bekleyebilirler. eğer böyle şeyleri çok kafaya takan biriyseniz bu sizi ziyadesiyle rahatsız edecektir ama buna alışınca da bu anlamsızlıklar insana zamanla hoş gelmeye başlamıyor da değil..
melankomik
onu konuşmadan anlamanız gerekir, yoksa çok kırılır. zaten onun kırılması için ortada bi neden olması da gerekmez. yahu bi insan nasıl bu kadar kırılgan olur?
lepiska
çok duyygusal bir burçtur, duygularında dengesizlerdir. kahkahalarla gülerken birden ağlamaya başlayabilirler. sevdikleri insanı çok kıskanırlar, bağlanırlar, kolay kolay bırakamazlar. iyi niyetlidirler ve çok anaçtırlar.
elbereth
duygusaldır ancak kesinlikle dengesiz değildir, dengesizlik komşu burç olan ikizlere aittir.

anaçtır, sevecendir, özverilidir, insanları sever, onları mutlu etmeyi sever, kendi mutluluğunu çoğu zaman umursamaz, kendini hep sonraya bırakma hatasını yaptığı için bir gün gelir bakar ki gerçekten mutsuz, işte o zaman iş işten geçmiştir çoktan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol