göre fanteziler

die hard
assagidaki fantaziyi okudugunuzda isminin anlam kazanacagini dusundugum baslik adayi.

burnu buyuk ve kralice ari modundaki bir hatunu gece yarisi sinema cikisi -10 (yaziyla eksi on) derecede kuytu bir koseye cektikten sonra calilarin arasindan cikan 3 kisiden birisi elinde buz gibi soguk suyla dolu kovayi kizin basindan assagi bosaltir, calilarin arasindan cikan 2. eleman elinde tuttugu futbol topunu schmeical edasiyla kizin kulagina degaj yaparak carptirir, zaten soguktan donan kiz aldigi bu iki darbeyle neye ugradigini sasirmis islak kafasindaki su damlaciklari donmaya yuz tutmusken oksijen kaynagi ile yakilmis gibi yanan kulagi da onu iyice delirtmekte ciglik attirmaktadir. Hem kizin isini bitirmek hem de sesini kesmek amaci ile calilarin arasindan cikip beklemede olan 3. eleman elindeki sana margarini kizin agzina tikarak son darbeyi vurmu? olur. 4 kanka bu olaylari tek tek fotograf karelerine alip sigaralarini yakarlar ve yavasca oradan uzaklasirlar.
goretomb
gune renk katmak isteyen sabikali seri katilin maceralarini da kapsayacak ba$liktir.
pitircan modunda sokaga cikan er ki$i gozune kestirdigi kokos kiz ile klup ortamina gider.ba$ina geleceklerden habersiz kizcagiz kendini muzige kaptirmi$ dans etmekte bir yandan da litrelerce su icmektedir.
adamin yuz ifadesinden sikildigini anlayan keva$e adamin evine gitmeyi onerir.yalniz adam bir anda sessizle$mi$ ve baki$larinda sadist bir ifade belirmi$tir.evin kapisini acarak iceri giren kiz i$igin acik oldugunu farkeder ve adama evde ba$kasinin olup olmadigini sorar.gorunurde ise kimse yoktur.rahatca koltuga yayilan ve adamla cilvele$me moduna giren kiz yedigi gaddar bir $amar ile kendini yerde bulur.
adam ise zivadan cikmi$ ve eline aldigi bir cekic ile kiza rastgele vurmakta ve yuzune sicrayan kana daha da otesi kizin aci dolu cigliklarina aldiri$ etmemektedir.
kollarindan cekerek kizi yan odaya ceken adam kemerini cozerek kana bulanmi$ kizin yanina uzanir..
die hard
fakat elindeki kemere bakan adam soyle bir dusunur. sonra bir hincla tekrar ayaga kalkar, kizi da kaldirir. kiz hala gulmektedir. su istemektedir. adam su isteyen kiza bir bardak su getirir, once birazini icirir. sonra elinde tuttugu kemer ile kizin ellerini baglar. sonra cat diye bir ses duyulur.
goretomb
sefilleri oynayan kizcagiz agzina,calismakta gucluk ceken kafasina yedigi darbeler yetmezmi$ gibi adamdan bir de suratinin ortasina kafa yemi$tir. fonda calan muzik vah$ile$tikce adam da sadistle$mi$tir.kiz artik yalvarmaya ba$lami$tir.gece uzun gelmeye ba$lar ve kiz kazasiz belasiz yedigi dayaklara razi $ekilde mekandan uzakla$manin carelerini du$unmeye ba$lar.ancak ruh hastasi kokos ve clubber dusmani adamin ilerleyen dakikalarda ba$ka planlari da vardir..
expert3
adam daha once anlastigi bir kac adami eve alir. yerde acilar icinde kivranan kiz neye ugradigini sasirmistir. yeni gelen adamlar yerde yatan kiza tekmeler savurmakta ve anlasilmayan kufurler etmektedirler. birden kyzy tutup banyoya suruklerler ve kafasyny daha onceden hazyrlamys olduklary buz gyby suya batyryp cykartmaya baslarlar.
goretomb
yapilan i$kenceye zaten duzensiz ya$am ve kullandigi uyaricilardan dolayi zayif dusen vucudu dayanamami$, kari resmen bayilmi$tir.yaklasik 10 dakika boyunca baygin kalmasini bilen adamlar hemen durumdan istifade edip daha yaratici planlar hazirlamaya ba$larlar.kendine geldiginde kizin eli ve ayaklari arkadan birbirine baglanmi$tir.oda daha karanlik bir hal almi$tir zaten gozleri yedigi topuk ve yumruklardan $i$en kiz artik adamlarin sadece siluetlerini secebilmektedir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol