gülben ergen le sürpriz

0 /
igor
mumkun oldugunca hicbir film, dizi, program, talk show v.b turden yapimlari izlemden yorumda bulunmam ancak gorunen koy kılvauz istemez diyerek pesinen tam bir fiyasko olacagini soyleyebilirim.

sevgili okan bayulgen e de bu vesileyle sunu soylemeliyim ki arkadas milletin gotunu toplayana kadar, turkiye de konusmasini bilen nadir adamlardan biri olarak bizim sesimiz olmaya devam et ve su super programina kalidigin yerden tekrar basla.nokta.
angelus
zannediyorum en fazla 4 bölümü tv.de boy gösterecek olan programdır. neden 3 değil veya neden 5 bölüm değil orasını bilemiyorum. okan bayülgen zekasını neden bu tür saçma projelerde ziyan ediyor onu da bilemiyorum, hayır bize bişey anlatmaya çalışıyo gibisinden ufaktan ufaktan kıllanıyorum da ama du bakalım, hayırlısı.
independence
tek ozelligi aylardir yuzunu gormedigimiz okan bayulgen’i bugun mehmet ali erbil’in kapris yapip programa katilmamasi sebebi ile programina konuk olarak almasi ve okan bayulgen’i upuzun saclari ile gormemizi saglamasidir.bu hafta sirf bu sebeple izlenir gecer, onumuzdeki haftadan itibaren yuzune bakilmaz.
independence
sonu haciyatmaz gibi olacaktir bu programin, hatta daha da beteri olacaktir.sabahlari reyting rekorlari kiran bir kadini neden gece programina alip her $eyini berbat edersiniz anlamiyorum ki.gece 23 30 sularinda gulben ergen’i kim izler, kim dinler.o saatte tv ba$inda olan ki$i ya gulmek icin oradadir, ya heyecan icin ya da ulke gundeminin son havadislerini almak icin.e bu program bunlardan hangisinin acigini kapatti ki millet bu programi izlesin.

konuk olarak gelen okan bayulgne’in de gulben ergen’den cok konu$masi ve kendi programiymi$ gibi davranmasi da cabasi.

hep diyorum, hep diyecegim.okan bayulgen kamera kar$isi adami, kamera arkasina gecti mi kilitleniyor, elinden bir i$ gelmiyor.herkes her i$i yapamaz ki.
independence
eger azicik kaliteli programlardan anlama yetenegim geli$mi$se, cok rahatlikla diyebilirim ki bu programi gulben ergen sunmasaydi, yapimciligini okan bayulgen ustlenmeseydi, ne bu sozlukte bu kadar ismi anilirdi ne de ba$ka platformlarda.ote yandan yapimcisi her kim olursa olsun ve sunucusu kim olursa olsun bu programin ekranlari kaplamasi asla uzun surmeyecektir.ata demirer’in haciyatmaz’ina bok attik durduk ama bu program onu da aratti be arkada$.o programda en azindan cok nadir de olsa tebessum edebiliyorduk.bu programda oyle bir ihtimal dahi yok.

not:bu gelen konuklar da bu programi sunan ki$i gulben ergen olmasa bok gelirlerdi bu programa.
independence
buyuk bir yilmaz erdogan kazigi yedi bu program.gulben ergen kaynindan yedigi kazigi da kimseden yememi$tir herhalde televizyon dunyasina girdi gireli.sen kalk car$amba ak$amlari sirf okan bayulgen isminin hatrina arada gozatilabilecek bir programla cik atv ekranlarina, yilmaz erdogan ayni saatlerde kanal d ekranlarina bomba gibi bir programla, cok guzel hareketler bunlar’la cikiversin.ee kim bakar ki artik senin programina, bir ihtimal reklam aralarinda diyecegim ancak reklama da ayni dakikalarda giriyor sanirim tum programlar.gulben ergen’e feci bir akraba kazigi oldu bu.
sitare
yılmaz erdoğan’ın konuk olması sebebiyle katlanmaya çalıştığım saçma sapan sözüm ona eğlence ama adamı germe programı.
independence
yava$ yava$ konuk sikintisi ba$gostermeye ba$ladi bu programda.eh kaliteli insanlar bitti tabi, $imdi artik kim "ben geleyim" derse o ekranda olacak.
entryyazanmasumbilgic
gülben ergen kısaca "gürgen" siz hala bıkmadınızmı ananızın programlarını seyretmekten tiksinc mide kaldıran programlarla dolu t.v. makinesini kapatmaya tesvik ettiren sebebi insanlardan.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol