sözün bittiği yer

enharista
gözyaşlarının başladığı andır, bir çocuğun dogduğu, sevgili’nin terk ettiği ve en sevilenin kaybedildiği andır.
didinha
karşındaki insana birşeyler anlatmaya çalışmanın, duvara konuşmaktan farksız olduğunu farkettiğin andır. "en iyisi uyuyayım" der kapatırsın telefonu. ne kadar konuşsan bir anlam ifade etmeyecekse çabalamak boşunadır.
benduruyorumsebagitti
bu ülke! ondan mı acaba çok fazla kitap-gazete-dergi satılmaz ve okunmaz... sözün ustaları, o yüzden mi "adam gibi bir i$ bul" diye uyarılmı$tır zamanında sürekli aileleri tarafından... tam da o yüzden mi önüne gelen yazar içeri atılır, dava edilir, katledilir... bunun için mi kitaplar yakılmı$tır zamanında...

bu yüzden mi gazetelerin üçüncü sayfalarından man$etlere, televizyonlarda haberlerin ilk sırasına çıkan; cinayet, intihar, taciz, tecavüz, aile dramı, soygun, vurgun... tüm o uğursuz olayların üstüne neredeyse her gün ya$amaya -tekrar- ba$ladığımız terör olaylarına, giden o kadar cana kar$ı sesi çıkmaz insanların?

orqn
+ artık seni seviyorum.

işte tam da bu cümlenin duyulduğu yerdir.

ne zaman biri bana ’ seni seviyorum ’ dese öyle mal gibi kalıyorum. sözlerim bitiyor. sonra da ’ ay tamam tamam senin neyini sevicem gerizekalı ’ deyip gidiyorlar zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol