yonja ya koymak için fotoğraf cektirmek

sinirsahibi
internet uzerinde matchmaking ve arkadaslik ortami saglayan yonja isimli sitede sikca karsilasilan durum. sozkonusu eylemi daha da anlasilir kilmak icin orneklemek gerekirse:
isik en iyi durumdayken, soyle sinekkaydi trasli, ya da komple seksapel bir sekilde burun musade ederse profilden etmiyorsa cepheden poz vermek suretiyle gerceklestirilen eylem. siteye girenlere derin bir of cektiren gerilim ve aksiyon dolu hede. zira sadece fotografla insan olunabilecegini sananlarin son tezi.
archangel
çok zahmetli bir iştir.hazırlıklar günler öncesinden başlar;solaryuma girilir,saçlara fön çektirilir,alışverişe çıkılır,son aşamada makyaj yapılır.artık yonja ya koymak için fotoğraf çektirmeye hazırızdır.bikinili fotolardan başlanır ve araba kullanırken çekilmiş boğazlı kazaklı fotolarla katalog son bulur.
phoebus
ben de uraştiim için -pis tikiler ölsün demeden- yorum yapmakta zorlandığm resim çekme olayıdır.özellikle üstteki markalara dikkat edilir.eğer yüz saklanmak isteniyorsa güneş gözlüü yada şapka kullanılır eğer kişi bayaa tipsizle araba arkasında/içinde resim çekilir.pek bi gereksizdir ama yonjası olan her insan öbei sırf yonjası için resim çekilir.yaşanmış bir olaydır.
capt it all

emanet gözlüklerle evinde fotograf cektireenler
sigarayı artislik icin agzına koyanlar,
hayatında nargilenin ne oldugunu bilmeyen ilk defa agzına alanlar,
salaktayım fotomu cekmisler havasına yatanlar,
kendisinin yerine yakısıklı erkeklerin güzel kızların fotolarını koyan abeciler,
arabyla fotograf cektiren apachiler...

hepinizin aq...
kaaptaany
bazıları sadece gozlerinin resmini ceker,ee adamlar haklı,nede olsa gozler kalbin aynasıdır mantığında ilerlerler.üstüne üstlük bu resimlere yorum yapılırki o da ayrı bir tartışma konusudur.
sepulturk
4 günlük kirli sakal bırakılır, beyaz veya gudik renkte bir gömlek giyilir ve gömleğin üstten 4 düğmesi kesinlikle açık bırakılır. eğer göğüste kıl varsa vir şey kullanılmaz eğer kıl yoksa açığı kapatmak için babanneden emanet alınan 99’luk tespih takılır. gömleğin üstüne muhakkak dikine ince çizgili mafya ceketi giyilir. bir yere oturulur. kamera bir arkadaşa verilir. kelle yaklaşık 30 derece sağa bükülür. tek el çeneye konur diğer el ise dize konur. bir adet tesbih bileklerden birine geçirilir. resim çektirirken kesinlikle kameraya bakılmaz sanki çok büyük işleri olan bir holdingin yöneticiymişcesine düşünceli düşünceli bakılır ve fotoğraf çekilir.

tebrikler maymun oldunuz.

edit: ha illa karizma olmak istiyorsanız da;
(bkz: james hetfield pozu)
ed nh
daha önceden hazırlıklara başlanır kıyafete karar verilir ışık ayarlanırr.. hele gene saçların rengi falan değiştiyse hemen fotoların alıtnda ki yorumlarda belirtilir.. yeni saç rengim diye.. ayrıca çekilip koymakla olay tamamlanmamıştur daha arkadaşlara haber verilmesi lazımm bakın lan ben yani foto koydumm yorum yazın altına diye... tabii bu tipler direk anlaşılır foto altında sayfalarca yorum yaa özel hayatın boku çıkar.. yada hepsi birbirine benzeyen boktan yorumlar yapılır..
nick nicki nickince
gidilir, damla gözlük alınır. oturulur. bir enstrüman çalınıyorsa eldedir. bir beyaz gömlek, açık düğmelerin altına tesbih, kafada damla gözlük ve jöleli saçlarla uzaklara bakıyormuş efekti verilir. o sırada sağ el kaldırılır, makina kendine doğru çevrilir ve klik sesi duyulana kadar basılır.

resim çekilmiştir. sonra kalkılır, gözlüğe bir şey olmasın diye kabına, gömlek kırışmasın diye dolaba, tesbih çarpmasın diye uzaklara konulur. saçlardaki jöle yıkanır, hazır eller ıslakken oturup bu resimle tavlayacağımız şişman sarı saçlı kızlar hayal edilerek osbir çekilir.

suppiluliuma
aaah ah bir de kız versiyonları vardır bunların. makyaj yapılır, saçlar, öndeki perçemleri kafanın tepesine toka ile mıhlamak sureti ile -viyadük- düzeltilir, ister deoklte ister markası belli olan bir üst baş seçilir. amaç kendini göstermektir ne de olsa. damla gözlük takılır, kafa, yaklaşık 50 ila 60 derece arası yana yatar, dudağa son bir kez parlatıcı vs. sürülür, dudaklar büzülür sanki "uuuuuuu" dermişçesine.

"bilibilibilip bızzzt klik" sesi duyulur . artık hazırızdır.
freak
saclar önden kabartılır ve dağınıkmıs, doğalmıs izlenimi verilir. dudaklar şişirilir. fotoğraf kişi tarafından cekiliyor ise muhtemelen bir kol havada gözükür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol