irc çaylak net

independence
bilgi sozlugun yeni irc serveri.
/server irc.caylak.net yazarak servere giri$ yapiyorsunuz ve ardindan da /j sozluk yaziyorsunuz..bilenler bilmeyenlere ogretsin.
sinirsahibi
houstondan gelen "selam nereden?" kabilinden mesajlarin onune gecmesi pek bi muhtemel olan faideli icat. sozlukteki vakayi hayriye.
wilson
an itibariyle kimsenin bulunmadigi oda. dalga mi geciyorsunuz kardesim denilesi olgu. bekledim de gelmedin sarkisi soyletebilecek varyasyon...

mesajin on dakika sonrasinda ilave; yönetim derhal olaya el koydu ve irc kanalina giris yapti. kendilerini ilgilerinden dolayi kutlar, bize sahip ciktiklari icin tesekkür ederiz.

ilk mesajin ondort, ikinci mesajin dort dakika sonrasina yeni ilave ; biz ordayiz, muhabbetteyiz.peki sen neredesin?
independence
sadece ve sadece sozluk yazarlarinin girebildigi, yazar harici ki$ilerin pek de ho$ kar$ilanmadigi ve "kimsin" sorusunun cevabi kafi derecede tatmin edici bulunmazsa aninda yok edildikleri irc $eysi.
wilson
millet, bu baslik alta gittikce ben uste cikarmak icin elimden geleni yapiyorum ama kimse sallamiyor. irc.caylak.net #sozluk
wilson
burada bu saatte rekor sayida insan online ama irc ortaminda bir tek ben varim diyeyim de her seferinde yakinma olayimi bozmamis olayim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol