bankın üzerine bilgisözlük yazarı yazan bilgiç

redcrow
derhal bulunup, eline zımpara kağıdı verilip kazıdığı bankı temizletmeye gönderilmeli. bi de vernik verin kardeşimize, kazıdıktan sonra üstüne sürsün ahşabın.

(bkz: bank yazarı)

#775972
imphotep
bilgi sözlük’ü tanıtmanın alternatif yollarını bulmuş kişidir.baksanıza yeni bilgiç arkadaşlarımız geliyor bu sayede.
yarın bir gün;
"bilgi sözlüğü nerden duydunuz?" sorusuna,"hocam bugün heykel meydanından geçen zeplinin üstünde yazıyodu" diye cevaplar gelirse şaşırmayacağız.
anne niye benim pipim yok
bilgisözlük aşkı içinde yanıp tutuşan bilgiçtir. içi içine sığmamakta, hırsını beşiktaş banklarından çıkarmaktadır. yazıktır. garibandır. sevilir.

bankta bu imzanın üstünde yazan diğer şeyleri aynen kendime saklar, bahsi geçen bilgice ileriki bir tarihte şantaj uygulamak üzere rafa kaldırırım.
redcrow
#775979

ben vazgeçtim bu fikrimden, bank dediğin yazılı olur lan. ayşe/kaan, kalamıştan sertan, derbeder murat, çılgın rapçi batu, x was here, seni hep seveceğim bir tanem, en büyük beşiktaş, hande tolga’yı seviyooo, bazan da bilgisözlük yazarı yazar işte. iyi yapmış iyi yazsın.
anne niye benim pipim yok
sevgili bankın üzerine bilgisozluk yazarı yazan bilgiç,

senle tanışalı 2 gün oluyor. lakin içten içe sana bir sevgi ve saygı beslemekteyim.
ben , sayende bilgi sözlüke teşrif ettim. sağolasın. ellerine kollarına kalın uçlu kalemlerine sağlık. kim bilir bu bank daha ne teşriflere gebe.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol