pratik yemekler

independence
ekmek dilimlerinin uzerinde taze ka$ar ve onun uzerine pul biber koyarak firina atarsiniz ve muhte$em bir lezzetle kar$ila$iverirsiniz.ka$ar peyniri yerine tereyag da olabilir.zevkinize bagli.
ozge
sinitsellik kesilmiş tavukları 1 kaşık hardal 1 limon suyu biraz zeytinyağından yapılmış sosa iyice bular, ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirirsiniz.yanına da iki bira açtınız mı en kral restoranda yyemiyeceğiniz lezzette bir yemek oluverir.
goetica
bir kapta yumurta beyaz peynir kırmızı pul biber iyice karıştılır bu karışım dilim dilim kesilmiş ekmeklerin üzerine sürülür fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.özellikle kahvaltıda pek güzel olur kendileri.
goetica
yufkanın içine damak zevkinize göre beyaz peynir kaşar salam sucuk vs. konulur kare olacak şekilde yufka katlanır margarin kızdırılmış tavada azcık ustu kızarana kadar pişirilir.buyrun size gözleme.afiyet olsun.
marcus
fırından alınan sımsıcak ekmek,dilimlere ayrılır.bol zeytinyağı dökülür.tuz,acı biber,karabiber,kimyonla harman edilir.afiyetle yenilir.
sitare
derince bir kap içinde yumurtayı, sıvıyağı ve bir miktar suyu iyice çırpın. elinize bir yufka alıp parçalara bölün ve bölmüş olduğunuz yufkalrı bu karışıma batırın. yufkaları tepsiye yayın sonra da aralarına rendenmiş peynir ve kıyılmış maydanoz serpip, üzerlerine yeniden yufka serin. yufkalar ve iç malzemesi bitinceye kadar bu işlemi yapın. sonra bu böreği 200 derece ısıtın. oldu size su böreği.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol