periyodik cetvelle penis boyunu ölçmek

melankomik
kimya mühendisliğinde okuyan bir grup insanın yeterince cozuttuktan sonra yapmaya kalkıştıkları eylem. "benimki ametalleri kaplıyo", "benimki soygazlara kadar uzanıyo" şeklinde geyikler dönmüştür üstüne de. kaçarak uzaklaşmak lazımdır işte oradan.
mad
siyahi arkadaşlar için yeni grup ve periyodlar bulunması gerekecektir böyle bir ölçüm girişimini gerçekleştirmek için.
ludingirra
madem gençler bu derece cozuttu ve böyle bir girişim var, vah vahh diyor, naçizane destek olması açısından önerimizi sunuyoruz:

periyodik cetvel dikine bir şekilde (1a yukarda, 8a aşağıda) yüze dönük şekilde ölçü alınır yanlamasına. şu kuralları unutma genç:

kural 1: sendeki çük maşşallah çubuk gibi dimdikse ve soldan sağa kütle numarasının artacağı göz önünde bulundurulursa,

1a grubu < çük < 8a grubu

bu limitler dışındaki çükler ya kadının ya da erkeğin bi şekilde zevk almamasına ya da zorlanmasına, sonuç olarak etkisiz bir birleşmeye varır. sözkonusu çük, belirttiğimiz grubun içinde gözle görülür biçimde kayboluyorsa erkeğimize, gruptan açıkara fırlıyorsa kızımıza yazıktır.

penis sağa doğru eğri ise, bir daha sağ elle masturbasyon yapmaması için abinin kafasına sözkonusu cetvel indirildikten sonra, cetvel yatay bir şekilde arkadaşın penisinin soluna konur. zaten de öyle penisin banane iyon çapından, yörüngesinden.sen önce onu git düzelttir abicim.

kural 2: penis boyu ölçtük, maşşallah halojenlere kadar attırdı abi. o zaman da abiye sorarlar: penis boyun ne? abi de halojenlere attırdığını söyleyip hava atmak için;

"fahişe clara’nın bornozuna istemeden attırdım"

şeklinde karizmatik bir cevap patlatarak hem attırdığı bornoza, pardon elementlere güzide selamını çakar, hem leziz bir tarifte bulunur, hem bizi bizden alır, akabinde ve detayında hastası oluruz onun.
civeng
31.3.11 bilgi sözlük periyodik cetvelle penis boyu ölçme veya ölçememe zirvesi mi yapsak acep?...
not : inşaat mühendisleri t cetveli’de getirebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol