ağlayan birine sarılmak

armour
ağlayan biri karşısında yapılacak çok fazla da bir şey yoktur aslında. ağlarken konuşmak istemez genelde insanlar, konuşsa da ne dediği anlaşılmaz zaten, anlasan da diyecek pek bir şey bulamazsın, kalakalırsın. ama onun üzülmesi seni de üzmüşse, üzüntüsünü paylaştığını, yanında olduğunu hissettirmek istersin ona. bunun da en iyi yolu sarılmaktır işte. gerçi ağlamasa da sarılın. olsun.
siren
ağlarken sarılırsın hep yanındayım dersin, ama bir gün sen ağlarsın o gider. ağlayan birine fazla sarılmayın hıçkırıkları arasında boğulur.
imphotep
önce ruhumdan vazgeçerim sonra bedenimden
benden artakalan bir sen kalırsın
hayallerin de yeter bana enden uzak olmasın
gömleğimin omuzunda gözyaşların kalsın


tarzı şiirler yazmanıza sebep olabilir..
imphotep
amerikan filmlerinin vazgeçilmezidir.türk filmlerinde de rastladır ama amerikan filmlerinde daha bir enteresan gelişir olay..
önce azarlar hatunu,replik mi biter ne..öylece bi an dururlar..sonra gözyaşları dökülmeye başlar..sonra,karşısındaki adam yahut kadın.."ohh god.. com’oaaaannn" der ve sarılır..ağlayan şahsiyet kızarmış gözlerinin altındaki burnunu sarılanın omzuna yaslar ve ağlamaya daha şiddetle devam eder..
genelde böyledir.evet.
raiden
ağlama durumu salya sümük ise özellikle sümüklerden kaçınmaya dikkat edilmesi gereken hadisedir.yoksa çok pis batıyor etraf...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol