russian institute

0 /
independence
rusya’da bulunan kizlara ozel bir yatili okulda, kiz ogrencilerin egitimlerini konu alan super film.kiz ogrencilerin egitimleri tahmin edilecegi uzere kagit kalem defter uclusunun etrafinda geli$miyor.gomlek, etek ve ic cama$iri ucleminde geli$iyor.cici film guzel film.+18 film.
independence
aslinda film degildir.9 bolume yayilan ve rus kizlarinin anatomik ozelliklerini inceleyen enfes bir belgeseldir.izlerken hic caniniz sikilmaz zira bu belgesel ayni zamanda rus dili ve edebiyatina da bir gondermedir, rusca cigliklarin desibellerini de inceleyerek fizik bilimine de katkida bulunmu$tur.kisacasi cok yonlu bir belgeseldir.muhakkak faydalanilmasi gereken e$siz bir bilgi hazinesidir.bu e$siz bilgi hazinesinden faydalanmadan once 18 ya$indan gun almaniz gerekmektedir.
independence
rusya’nin ba$ka ulkelerden parali ogrenci almasindaki patlamanin altinda yatan tek sebeptir bu film. ben ogrenci olarak degil hademe olarak ba$vurmu$tum, ustelik maa$imi da rusya federasyonuna bagi$lamayi taahut etmi$tim, kabul etmedi $erefsizler, yok beyefendi oyle bir okul dediler bana. var i$te, kac kere izledim, gozlerime mi inanayim size mi ya.
telsiz arkadasi
(gerilim-dram,2007) catherina derslerinde başarılı bir hukuk fakültesi öğ...

hayır hayır, kesinlikle bu filmin anlatımı böyle değil, inanın bana.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol