yazıları büyüt yazıları kucult

0 /
independence
sozluge yeni eklenen ozellik.bu sayede dileyen entryleri diledigi boyutta okuma ozgurlugune kavu$acak.gozleri iyi goremeyen yazarlarimiz ve okuyucularimiz icin ideal bir ozellik oldu sanirim.entrylerin en altinda (+yazilari buyut) (-yazilari kucult) parantezleri icerisinde gorebilirsiniz alalkali ozelligi.
hepimizhiciz
"ne dalgın insansın, aylardır giriyorsun yeni fark ettin" diye kendime çıkıştığım, ancak haksızlık etmiş olduğumu anlamış olduğum uygulamadır.

hayırlı, uğurlu, bereketli olsun efendim.
tandt
denemek için (+yazıları buyut)e fazlaca tıklayıp tekrar eski yazı büyüklüğüne geri dönememe ihtimalide var.
geri donusum kukusu
yok ben yine de hipermetrop gözlük takmayı tercih ederim. bi denedim, özellikle indy’nin entrylerini okuyunca o puntolarla, bağırıyomuş, çığlık atıyomuş gibi geldi. maazallah. almayayım.
mitili
her browser’da oluyor mu bilmiyorum ama genelde ctrl tuşuna basarak mouse scroll dalgasını oynattığınızda değil entryler, bütün site büyüyüp küçülebiliyor.
bb
sadece entry puntolarını küçülten veya bütüyen, sol frame e dokunmayan büyüteç ve küçülteçtir. esasen ofislerde sözlüğü daha rahat açabilmek için sol frame in de küçülmesi taraftarıyım .
imphotep
aslında avast antivirüs konsulu gibi sağa sola hareket eden "çiyuv" ses efektiyle açılık kapanan modern metalik nikelajlı görünüme sahip,süpersonik olsa,hatta bakkala ekmek siparişlerimizi de sözlükten versek..
insomnia jim
dedemin sozlugu sevmesine yol acacak zımbırtı afferım ulan bılgı sozluk cok begendım demek ıstıyorum burdan .,
zannımca tek eksıgınız bırde okuma gozlugu vermenız olacaktı
ylmzcrk
yazarlar için sorun yok. bu uygulamanın en altta olduğunu bilecektir. ancak okurlar bu özelliği yazılanları okuduktan sonra sayfanın en altında görecekler. gözden geçirilebilir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol