hasan doğan

baskan
tff nin yeni baskanıdır.

tek başkan adayı olarak girdiği olağanüstü genel kurul, ankara’da gerçekleştirilmiş, 231 delegenin hazır bulunduğu genel kurul’da oyların 222’sini alarak, 2006’dan bu yana süren haluk ulusoy döneminin ardından futbol federasyonu’nun yeni başkanı olmuştur.
angelus
türk milli takımı nın euro 2008 de final oynaması halinde 1111 tane kurban kesme vaadinde bulunmuş olan bireydir. zannediyorum hangi makam ve mevkide olursak olalım kan dökme itkisi genlerimizde bulunan süper bir özellikmiş. aman finale kaldık diye bunun şerefine okul yaptıralım, spor salonlarını hizmete sokalım gibi daha nitelikli vaadlerde bulunmayalım. ayıp olur, günah olur. ne gereği var. evet.
abraxas
hırvatistan maçında gol sonrası hareketleri, eşi ve rte ile yaptığı pes6 sevinişinin ardından, gözümdeki yeri "uefa başkanı benim babamdır" diyip başkanın elini öpmeye çalışan haluk ulusoy la bir olmuştur.

önemli mevkilere bir anda gelen diğer yurdum insanları gibidir, yusuf ziya özcan dır bir yerde.

tırttır, kurban keser sevincinden.

the wall
"euro 2008 de final oynanması" olayı gerçekle$irse, hasan doğan’ın binyüzonbir adet hayvan’ın etini ne yapacağını merak ettim bi’ an. neyse, geçti sonra bu merak.

o değil de ek olarak "yetmezse de ben yine gidip hepsinin alnından öpeceğim" buyurmu$. et, kesmek filan ilgilenmiyorum ama, bak bu son dediğini yapma hacı.
aman diyim.
fergadan
her zaman türkiye maçında cumhurbaşkanına aldırmayıp, eşine sarılması sempatikliğiyle hafızalarımızda kazılı olacak olan başkan. mekanın cennet olsun büyük başkan.
akhillius
hep merak etmişliğim vardı maç boyunca atılan gollerimize bu kadar güzel sevinen hatunun sarıldığı beyfendi kim diye. daha çok merak edilen bayandı ama tam olarak bilmemekle tff başkanını ilk defa orda gördüm desem yeridir. sessiz, sakin işini yapan bir adamın tam vaktindeyken zamansız vefatı, herhal çok kötü olmuş olsa gerek. şimdi işler daha çok karışacak ve ne yazık ki acısı ortadan kaybolmadan yeni başkan seçilecek. ne gariptir ki hayat her ne olursa olsun devamlılığını hiçbir zaman durdurmuyor. garip. ama gerçek.evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol