eteği kısa öğrenciye kezzapli ceza

bitterend
bazı çağdışı,küçük beyinlerin kendi çaplarında mersinde verdikleri ceza.ilkokul ve lisede okuyan iki öğrenciye önce üç kişi tarafından laf atılıp,sonra bacaklarına asit fışkırtıldı.haberin tamamı burda;

http://www.milliyet.com.tr/2008/02/14/son/sontur30.asp?prm=0,421121543

türkiye geriye,şeriate gitmiyodu dimi?biz uyduruyoduk.evet evet her gün ilerliyoruz maşallah.
bugulucam
basortusu hadiseleri konusurlurken, provokasyon amacli, bilinclice ortaya atilan komik haber. inanana ask olsun dedirten cinsten..
van ness
çok komik. kesinlikle provokasyon olay. yani çok bariz. türk milleti bu kadar salak değildir ayrıca şeriat geliyor diye bu saçma olayı refere edenler hakikaten acaipler.
dalyarock
yakında şeriat kanunlarına yatay geçiş yaparsak 50 kırbaça dönü$cek insanlık dı$ı gerici ve tamamen provakasyon amaçlı psikolojik sorunlu insanımsı bir varlık tarafından yapılmı$ eylem..
el menzile beynel menzileteyn
"ceza" dan ziyade "piclik" maksatli vukuat..evet kesinlikle vukuat

her ne surette olursa olsun bu bu fiilin failleri bacak arasinda yasayan organizmalardir..

maksadi "piclik" yapmaksa hukmedici bacak arasidir..

sayet maksadi "cezalandirmak" ise "yasama" "yargi" ve "yurutme" organlari yektir, aynidir ve bacak arasindadir..

necip fazil kisakurek’in genclige hitabesinde bahsi gecen "zaman bendedir ve mekan bana emanettir suurunda bir genclik" profilinden uzak "zifiri karanlıkta ak sutun icindeki ak kili farkedebilmekten" ziyade aydinlikta ak sutun icindeki kara kildan bihaber yasayan analitik ve spesifik yaraticiliktan mahrum belhum adal tipli zibidilerin kendince uyguladigi ceza(!)..

ucuncu bir tahminim daha var ama...
(bkz: konusmak istemiyorum abla kan davasi cikmasin)
(bkz: provokasyon)
bitterend
samanyolu tarafından yalanlanmış haberdir.kanıt nedir? kız öyle birşey yok demiş.peki kızın bacaklarında bandajlar nedir?veya dünkü haberde söyledikleri?ne bir doktor raporu var, ne doğru düzgün bir görgü tanığı...

peki manseti uydurmuşlar olan,ciddiyetten uzak bi haber ne derece ciddiye alınmalıdır.

yine de resmi bir açıklama olmadan hiçbirşeyden emin olamayız.
westkhan
samanyolunun ve onun borazanı sözlük yazarlarının asparagas oldugğunu idda ettiği haberdir zira bu asparagas haber diyen yazarın karısna kızına kardeşine başıkapalı die kezzap atsalar böyle rahat yalanlayabilirlermiydi.
mitili
yalan mı doğru mu bilmiyorum ve ilgilendirmiyor ama, ortada bir gerçek var. o da samanyolu’nun süper bir haber kaynağı olduğu.

(bkz: samanyolu haber)
(bkz: haber7)

çiçek cicek çiçekçilik cicekcilik e dergi online dergi yemek tarifleri çiçek gönder
zifir
provakasyon amaçlı bir hareket. neden b olay bu zamana kadar yoktu da tam bu sırada oldu diye sormak lazım kendimize zaman zaman.
lordleon
saldırıya uğrayan kişi ile cezayı kesen kişi arasında tek bir benzerlik bulunabilecek olay. birinin eteği kısa, diğerinin aklı.

bizde müslümanız...ama her insanda olabileceği gibi bazı yönlerimiz, düşüncelerimiz, amellerimiz, niyetlerimiz-her neyse ney-eksik olabilir. her bir günah veya islama uymayan bir eylem için islama da uymayan bir ceza keserseniz sizde bu gibi cezayı haketmiş olursunuz.

çevresine değil de, kendisine ve inanışa göre yanlış düşünüldüğü bir eylem yapmış için;

(bkz: her koyun kendi bacağından asılır)
ozzy 88
provokasyan amaçlı olarak yapılmış bir hareket bu türban olaylarından sonrada devamı gelecektir gaza gelmeyelim
isyankarmuhabir
bunlar daha ıyı gunlerımızdır dedırten ayakta alkıslanılan hadısedır, sırada erkeklerle aynı ortamlarda bulundugu ıcın zina suclamasıyla karsı karsıya kalacak kızlarımız kadınlarımız vardır, ama sorun degıldır, ne de olsa valılerımız kaymakamlarımız kapımıza kadar komur getırıyor gerısı onemlı degıl, hem ne demıstık akp bu ulkenın aydınlıgıydır, evet evet aydınlık

zorunlu edit: onemlı olan zanlının yakalanması degıldır, hrant dink cinayetinin tetikcileri de yakalandı, herseyden once bakmamız gereken yer sırıngayı tutan ellerın arkasında kımlerın oldugudur, daha da ılerıye gıdecek olursak kı gıtmekte fayda var benım gıbı dusunen ınsanların neden boyle ’’munferıt’’ bir olay altında buzagı aradıgımızdır, nasıl korkutuyorsa bızı ulkede serıatın hukum surmesı, gerıcılerın benım ve benım gıbı dusunenlerın yasam alanlarına mudahale etmesı, artık varın sız dusunun durumumuzu
greyfurt
bu tip haber kaynaklı başlıklara entry girmeden önce en az 24 saat beklemek en iyisi. çünkü en mantıklı değerlendirmeyi, eldeki bulgulara göre değilde, gerçekler ortaya çıktıktan sonra yapmak doğru olan. (bu olayda 48 saat sonra aydınlanmış)

olayın radikal dincilerle bir alakası olmadığı tarsus kaymakamı sayın abdulhamit erguvan tarafınran resmi ağızdan açıklanmıştır.

akli dengesi bozuk bir vatandaş millete asit gibi bi şeyler sıkmış. bizim sorumluluk sahibi bazı basın kuruluşlarımızda saldırıya uğrayan pantolonlu bayanları yok sayıp, eteklileri önplana çıkartan bir haber yapmış. üstelikte ne haber?

benim anlamadığım, pantolonluyada kezzap atılıyor, etekliyede? yani haberde fail oldukları iddia edilen bu radikal dinciler kış günü bikiniylemi dolaşmasını istiyor kadınların? veya radikal dincilerden yola çıkıp toplumun çoğunluğu olan muhafazakar kesimi rencide etmek doğrumu? (hemde çarpıtılmış haberlere sırtını dayıyarak?)

bu tip provokasyonlara artık bir defans geliştirmemiz lazım. karanlık çağda cadı yakan zihniyetten bir farkımız olsun.

sonuç olarak acaba bu provokasyonları yapan aşağılık medya, acaba nasıl bir düzeltme yapacak? "evet, biz hayvanız, toplumu germeye çalıştığımız bir kere daha ortaya çıktı" başlıklı bir haber yapacaklarmı? göreceğiz.

son sözüm kendini medeni sanan, ön yargılı arkadaşlara; ön yargılarla medeni olunmaz. göt olunur.

edit: alın birde benden kötü örnek #760486.
benduruyorumsebagitti
neredeyse allah bir dese inanılmayacakların bir haberi.
gerçek ortaya çıktı yine.
utanma, arlanma mı, ne gezer...
ülke karışsın, insanlar birbirine düşman olsun. bu arada gelsin yağlı ballı ihaleler, tahsisler, ötelemeler...

herşeye rağmen samimiyetle cumhuriyet, atatürk, laiklik’e bağlı olanlar da aman uyanık olsunlar. her dolmuşa binmesinler. direksiyondakine baksınlar. sigara içiyormuş, arabesk dinliyormuş hiç sorun değil. kör olmasın yeter ki, gözleri ve vicdanı...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol