eteği kısa öğrenciye kezzapli ceza

greyfurt
bu tip haber kaynaklı başlıklara entry girmeden önce en az 24 saat beklemek en iyisi. çünkü en mantıklı değerlendirmeyi, eldeki bulgulara göre değilde, gerçekler ortaya çıktıktan sonra yapmak doğru olan. (bu olayda 48 saat sonra aydınlanmış)

olayın radikal dincilerle bir alakası olmadığı tarsus kaymakamı sayın abdulhamit erguvan tarafınran resmi ağızdan açıklanmıştır.

akli dengesi bozuk bir vatandaş millete asit gibi bi şeyler sıkmış. bizim sorumluluk sahibi bazı basın kuruluşlarımızda saldırıya uğrayan pantolonlu bayanları yok sayıp, eteklileri önplana çıkartan bir haber yapmış. üstelikte ne haber?

benim anlamadığım, pantolonluyada kezzap atılıyor, etekliyede? yani haberde fail oldukları iddia edilen bu radikal dinciler kış günü bikiniylemi dolaşmasını istiyor kadınların? veya radikal dincilerden yola çıkıp toplumun çoğunluğu olan muhafazakar kesimi rencide etmek doğrumu? (hemde çarpıtılmış haberlere sırtını dayıyarak?)

bu tip provokasyonlara artık bir defans geliştirmemiz lazım. karanlık çağda cadı yakan zihniyetten bir farkımız olsun.

sonuç olarak acaba bu provokasyonları yapan aşağılık medya, acaba nasıl bir düzeltme yapacak? "evet, biz hayvanız, toplumu germeye çalıştığımız bir kere daha ortaya çıktı" başlıklı bir haber yapacaklarmı? göreceğiz.

son sözüm kendini medeni sanan, ön yargılı arkadaşlara; ön yargılarla medeni olunmaz. göt olunur.

edit: alın birde benden kötü örnek #760486.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol