uçakta cep telefonunu kapatmamak

imgoindeeperunderground
israrci turk halkinin hareketidir. sen benim kim oldugumu biliyor musun, kapatmiyorum guzel kardesim, cok onemli seyler konusuyorum gibi cumlelerle hostes daraltirlar. en son nokta olarak kaptan gelir ve kendisi ucak sinirlari icinde her turlu yetkiye sahip oldugundan bu okuz kisinin elinden telefonu alir ve ucaktan inene kadar vermez yahut adam telefonu kapatana kadar ucagi kaldirmayacagini bildirir ve diger kisilerin isyani sonucu adam telefonu kapamak zorunda kalir.
ilean
-lutfen cep telefonunuzu kapatin
-bi dakka kapatacagim
-ya birader yasak telefonla konusmak yasak!
-tamam...alooo husamettin telefonla konusmak yasakmis burda ben dinliyorum sen anlat.
serco
-alo a$kim naber? bak 5000 metre tependen konu$uyorum.. ehiiig.. ne guzel degil mi?
+ger-cek-ten-miiiig?!!? supermi$ a$kim yaaa. bizim evi goruyomusun bari? egiigdfsfsd.
-neyse a$kimmm. ucak dusuyo galiba! ben seni sonra ararim!
ithilquessir
boing sirketinin yaptigi "gerekli teknolojiyi bulduk, telefonlardan etkilenmeyen ucus elektronigi duzenledik, yine deucaklarda cep telefonu kapatilsin mi?" anketinde %72 kapatilsin cevabi veren insanligin cep telefonu esirligine olan sessiz isyanidir.
pixie
babasi pilot olan bir arkadasima gelen "kizim iki saate kalmaz evdeyim italya ustundeyiz su an. annene soyle corba yapsin" seklindeki mesaji gozlerimle gordukten sonra benim icin sona ermis gozumde sifira inmis olan kural.
angelique
sessiz konuma getirilir ve uçak havalandıktan sonra zaten çekmez. sorun da kalmaz. yaptın mı derseniz yapmadım ama yapana şahit oldum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol