hugo weaving

angelus
ilginctir ki kendisi nijerya dogumludur. lakin avusturalyalidir. acayip bi konu?ma tarzy vardyr. vurgulu vurgulu, yüklemlerin üstüne basa basa konusur. bu konusma tarzyyla bakkaldan ekmek almaya gitse "bana iki ekmek ver hocam" dese esnaf ki?i bakkalyn tapusunu verir. o derece etkileyicidir.
angelus
bu zat film endustrisinde uzun zamandir bulunmaktadir. hatta ismini hatirlamadigim bir filmde travestiyi rolunde oldugunu bilirim. lakin dikkat edilirse kendisinin unlendigi iki karakterde insan olmayan karakterlerdir. zira the matrix’te agent smith’i, the lord of the rings serisindeyse elf elrond’u canlandirmistir. ama henuz normal bir insan rolunde gorupte "ulan adama bak ne rol yapmis oharey" diyememisiszdir kendisi icin.bekliyoruz.
passive
en olmadık yerlerden çıkan, aklımı başımızdan alan ’aa hassiktir lan hugo weaving’miş o’ dedirten fırlama bir aktördür. v for vendetta’da v’i , lotr’da elf elrond’ı ve matrix’te agent smith’i canlandırmıştır..

ayrıca kendisi pek de iyi bir seslendirme sanatçısıdır.. transformers’ta megatron’u, happy feet’te noah’ı, horseplay’de narrator’ı, the magic pudding’te bill barnacle’ı, babe’te ise rex ’i seslendirmiştir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol