şarj aletinin bozulması

beatrix
her insanin ba$ina gelebilecek sinir bozucu bir durumdur.. az once ba$ima geldi ordan biliyorum, telefonunun kapali kalmak zorunda olmasi da cabasi.. dikkat edmek gerek. bu gibi durumlarda sarj aletine nazik davranmak lazim.. olmuyorsa zorlamamak, yenisini almak gerek..
tedirgin sazan
bu gibi durumlarda ki$i nedense $arj aletinin bozulduguna inanmak istemez. bu yuzden telefonun altina takilan o soket benzeri $eyi eliyle dondurur, dondurur, oyle takar. bakti ki olmuyor, kabloyu komple kendi ekseninde cevirir. ta ki ekranda $arj oluyor uyarisini gorene kadar bu kisir dongu surer gider...
utopiano
yeni bi tane almak gerektigini gosteren olu$. telefonu kullanmamizi bi sureligine engelleyebilecegi icin telefon kadar onemli bi parca oldugunu dusunebiliriz. evet.
esek sipasi
gunumuzde her evde 2 tane sarj aleti olmasi sonucunda pek fazla dert edilmemesi gereken durum. varsa ve 2si de bozuksa iyice insani deli eder.fakat gayet akilli ve becerili bir babayla bu sorun halledilebilir.mesela bu 2 sarj aleti tek bir sarj aleti olarak kullanima sunulur.
onur55
insan bu durumda eski sarj aletini atmaya kiyamaz.dursun bi kenarda.belki bigun kablosu bi boka yarar gibisinden seyler dusunerek kendisini teselli eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol