erkeklerin akıllı kadınlardan hoşlanmaması

0 /
nickmickyock
erkeklerin "aşktan akılları beyinlerinden uçup giden kadınlardan hoşanmasının" bir sonucu olabilir belki de her şartta fazla mantıklı yada soğukkanlı kadınlar çok siyah beyaz gelebilir. ancak şu da bir gerçektir ki akıllı kadınla beraber olmak salağına katlanmaktan "çoğu zaman" daha kolaydır..
ilseyim
akıllı kadınların işlerine gelmemesinden dolayıdır. ne gerek var akıllı olup her şeyden anlamasına, zor olur öyleleri kandırması, salağı al, ne dersen ne yaparsan he desin. oturduğu yerde de otursun.
calamitycans
akıllı kadından hoşlanmayan adamın da aklının sorgulanması gerekir. zeki, birikimli ve de iyi konumda olan bir adamın yanında salak bir kadın bulundurması cok da sık rastlanan bir durum degildir. zaten kadın salaksa, adamın da bir yerlerde eksigi vardır muhtemelen.
salome
erkekler "akilli" kadinlardan hoslanmazlar zira akilli kadin "bulamazlar" (yurdum erkegi-yurdum kadini) bulduklari zaman da sasirirlar, alisik olduklari "duzen"in disina cikmis sayilirlar ki erkekler bu cesit degisikliklerden pek haz etmezler; sonuc olarak, bu kadinin karsisinda "ciplak" hissettikleri icin kacip gitmeyi tercih ederler- "pipi"leriyle cok gurur duysalar da devamli olarak gorunmesinden hoslanmazlar, "ortme" ihtiyaci duyarlar-.
nickten yana sansim yok
akıllı kadın, kumandayı kaptırmaz,
akıllı kadın, her şeyi sorgular,
akıllı kadın, erkeklerin başının etiyle beslenir,
akıllı kadın, genelde güzel olur ama kolay kolay vermez
akıllı kadın, erkeğin donuna varıncaya kadar herşeyini almasını bilir
ve akıllı kadın, erkeklerin zaaflarını en iyi bilendir.

işte bu sebeplerden dolayıdır ki erkekler, akıllı kadınlardan hoşlanmazlar.
chavez
bu gezegenin erkekleri iq’su 140 olduğu söylenen sharon stone’a aşıktı uzun seneler boyu. bazıları hala aşık...
tayfa75
gercek oldugunun kabul edilmesi durumunda evli ve ya karsi cinsten biri ile ikili iliski yasayan kadinlarin, ya akilsiz olduklari ya da kendinden hoslanmayan bir erkekle evli/birlikte olduklari sonucuna ulasilabilecek hadisedir.

ayrintili bilgi icin (bkz: bu da dahil butun genellemeler yanlistir)

kurcalama : ve hatta evli/birlikte olduklari erkeklerin, aslinda erkek olmadiklari sonucunu bile dogurabilir.
enharista
karşı cinslerin birbirlerini yermek için ortaya attıkları bir kaç cümleden biridir,kadın ve erkek aynı anda zeki olamaya bilir,cinslerden biri daha çok aklını çalıştırıyordur.evet.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol