tuncay özkan in parti kurması

el menzile beynel menzileteyn
"şimdi baharı bekliyoruz. mart sonlarına doğru baharda tomurcukların patlaması gibi biz de patlarız." diyerek sinyali vermis..
tek gecim kaynagi muhalefet olan ozkan hukumete de veryansin etmis ve izleyicilerden birinin "parti mi kuracaksınız?" sorusuna "baharı bekleyin, mart sonunu" karsiligini vermis..

eee doğan medya grubu baskani iken sinyal verip kanalturk’u kurmustu..tam solluyordu ki karsi seritten rtuk geliverdi..simdi parti icin sinyal veriyor..bu sinyalle koseyi doner..

(bkz: dememismiydim demedi demeyin diye)
#726803

edit:bu baslik greyfurt’un tavsiyesi uzerine acilmistir..

greyfurt
chp’den oy çalamayacağına, sadece ülkemizde yerlerde sürünen sol görüşün, iyice itibar kaybetmesine sebep olacağına inandığım siyasi çıkıştır.

bu adam pazarcılık yapar gibi siyasi fikir güder. kendi fikirlerini satmaya çalışırken, bir gözü hep yan tezgahtadır. sattığı mallar...pardon fikirler kendi satışına yada yan tezgahtaki gidişata göre her an değişebilir.

deniz baykal bile bunun ciğerini okumuş, cumhuriyet mitingleri bittiği gibi sepetlemiştir. (başkandan destek bulamayınca milletvekili aday adayı olmadı)

bir yandan chp’de ki muhalif hareketi takip etmekte, bir yandanda deniz baykal gittiğinde "ben zaten parti kuruyordum ama gelin birlik olalım. solu birleştirelim. benimde sığınacak bir partim öhö...birlikten kuvvet doğar" hesapları güder gibidir.

tuncay özkan’da ne parti kuracak vizyon, ne birikim, nede taban vardır. bu sadece geçen seçimlerde elde edemediği chp vekilliği için bilet kapma çabasıdır. büyük blöftür. chp listelerine gene alınmayıp, gurur yapıp parti kurarsada, parti kurduğuyla kalır. bunu kendiside çok iyi bilmektedir.

not: ben gelecek günlerin siyasi gündemini etkileyebilecek bir olay olduğu için "keşke böyle bir başlık olsaydıda bunları tartışabilseydik" demiştim. el menzile beynel menzileteyn duyarlı davranmış. sağolsun.

panik notu: allah chp’yi tuncay özkan ve onun kafasındakilerden korusun.
benbirdelicocuk
chp nin akan paraları ile kurulan kanaltürk ’ün sözde patronu...

tüm mal varlığını kanaltürk için harcayıp kuru bir maaşa razı olan herşeyi sadece ülkesi için yapacak kadar vatansever olup kanalın tüm hisselerini çalışanların üzerine yaparak gözünün parada pulda olmadığını ispatlamıştır kendisi

siyaset sahnesinde oynanan trajedi komedi oyununa kendisininde teşrif ettiğinde perdelerin açılmamak üzere kapanacağı aşikardır.
totik
türkiyede parti enflasyonu yaşandığı bir dönemde demokrasinin siyasi partilerden cok sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı olduğunu kavraması ve bir türlü temsil edilemeyen kendisini ve eleştirel yaklaşımını destekleyen bir çok insanıda yanına alarak temsil hakkını demokrasınin türkiyede pek sallanmayan ama özünde en değerli unsurunu olan sivil toplum yapısını güçlendirmesi temennisinde bulunduğum durumdur. bırakın siyaseti yapan yapsın biz istemediklerimizi dile getirip sivil platformda sesimizi duyuralım oy kullanmaktan öte gücümüz olsun denetleme gücümüz olsun diyor böyle bir niyet içindeysede güçlü bir sivil toplum örgütünün siyasi partiden daha işe yarar bulduğumuda belirtmeden geçemiyorum.
independence
her $ey cok oncelerden planlanmi$ti.

uzun vadeli senaryolarin perdeye yansimasini goruyoruz bu gunlerde.cumhuriyet mitingleri ile dugmeye basildi, biz kac ki$iyiz isimli grupla kalabalik bir taban yaratildi, insanlarin gozlerinde cumhuriyetin ve laikligin savunucusu olarak anlam kazanilmaya cali$ildi.kanalturk ekranlarindan her gun ama her gun iktidara ve yobaz zihniyete veryansinlar edilirken, dillerden ataturkculuk, laiklik ve cumhuriyet du$urulmedi.

tarihin her evresinde oldugu gibi, yine degi$en bir $ey olmadi.bu cirkin oyunlarda yine halkin hassas oldugu konular one cikartildi, biz sizdeniz siz bizdensiniz imaji yaratildi.cok guclu bir promosyon kampanyasiydi, kesinlikle ba$ariya da ula$ildi.

hesap edilemeyen, on gorulemeyen bir $eyler vardi ama.

kanalturk’un satilmasi.

hem de iktidara, yani her gun ekranlarindan ver yansin edilen tabana yakin bir anlayi$a satildi kanalturk ve sozde kanalturk’un yuklendigi misyon.o zamanlarda da yazmi$tim, yine aynisini tekrar ediyorum.televizyonun i$i siyaset degil, siyasetcinin i$i de showmanlik hic degil.tuncay ozkan meydanlarin tozunu yutmadan secim kazanmaya cali$iyor.tuncay ozkan medyanin inanilmaz gucunu kullanarak iktidar olmak istiyor.tuncay ozkan televizyonu ve interneti kullanarak oy tabanini olu$turmak ve her gecen gun cogaltmak istiyor.

tuncay ozkan tum bunlari yaparken bugune kadar gordugumuz ve tanidigimiz siyasetcilerden farkli bir yol izlemiyor.tuncay ozkan ataturk u, cumhuriyeti ve laikligi savunmuyor.tuncay ozkan tum bu degerlerden faydalaniyor, toplumun hassas oldugu konulari kullaniyor.ataturk’u kullaniyor, cumhuriyeti kullaniyor, laikligi kullaniyor.

tuncay ozkan, turk halkinin bagirarak konu$an insanlardan etkilenmesini kullaniyor.tuncay ozkan yakla$ik iki ay icerisinde bir siyasi parti kuracak ve siyasete atilacak.ancak ne yazik ki tuncaz ozkan da temiz bir siyasetci olamayacak.

#520853

ankara gundeminden son dakika haberleri: ankara’nin gundeminde bugun de degi$en bir $ey yok, siyasi atmosfer degi$medi, siyasete yeni katilanlar gorunu$ olarak birbirlerinden farkli ama ozlerinde hepsi ayni.bugun de ankara’da siyaset temizlenmedi, hala ayni.

le$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol