tuncay özkan in parti kurması

greyfurt
chp’den oy çalamayacağına, sadece ülkemizde yerlerde sürünen sol görüşün, iyice itibar kaybetmesine sebep olacağına inandığım siyasi çıkıştır.

bu adam pazarcılık yapar gibi siyasi fikir güder. kendi fikirlerini satmaya çalışırken, bir gözü hep yan tezgahtadır. sattığı mallar...pardon fikirler kendi satışına yada yan tezgahtaki gidişata göre her an değişebilir.

deniz baykal bile bunun ciğerini okumuş, cumhuriyet mitingleri bittiği gibi sepetlemiştir. (başkandan destek bulamayınca milletvekili aday adayı olmadı)

bir yandan chp’de ki muhalif hareketi takip etmekte, bir yandanda deniz baykal gittiğinde "ben zaten parti kuruyordum ama gelin birlik olalım. solu birleştirelim. benimde sığınacak bir partim öhö...birlikten kuvvet doğar" hesapları güder gibidir.

tuncay özkan’da ne parti kuracak vizyon, ne birikim, nede taban vardır. bu sadece geçen seçimlerde elde edemediği chp vekilliği için bilet kapma çabasıdır. büyük blöftür. chp listelerine gene alınmayıp, gurur yapıp parti kurarsada, parti kurduğuyla kalır. bunu kendiside çok iyi bilmektedir.

not: ben gelecek günlerin siyasi gündemini etkileyebilecek bir olay olduğu için "keşke böyle bir başlık olsaydıda bunları tartışabilseydik" demiştim. el menzile beynel menzileteyn duyarlı davranmış. sağolsun.

panik notu: allah chp’yi tuncay özkan ve onun kafasındakilerden korusun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol