silvio berlusconi

0 /
j lo
italya başbakani ab zirvesi’n de bizim yanymyzda olmus basbakan erdogan kapyyy carptygynda onu ikna etmis sahystyr.
tiryaki
son seçimlerde başbakanlık koltuğunu romano prodi’ye devretmek zorunda kalan eski italya başbakanı.seçim sonuçlarını hazmedemeyip oyların tekrar sayılmasını istemiştir.

seçimdeki yenilgisinin cezasını kendisinden sonra en çok çekecek olacak da türkiye’dir kanımca.
iyi de olsa kötü de olsa berlusconi;özellikle avrupa birliği sürecinde türkiye için büyük bir şanstı...
almanya’da schröder’in yenilgisinin ardından, italya’da da berlusconi gibi bir müttefikin kaybedilmesi nasıl etkileyecek ilişkileri hep birlikte göreceğiz.
xerxes
bayanlar baylar, xerxes sizlere silvio berlusconi’nin muhteşem bir videosunu sizlere sunmaktan kıvanç duyar. buyrunuz, çekinmeden tıklayınız...

http://mizah.milliyet.com.tr/komikvideo.asp?id=190
metamorphosis
dömelen kişilere arkadan hareket çekmesiyle ünlü italyan başbakanı
ilgili bilgi için aha link:
http://www.youtube.com/watch?v=p2trndbi2o4
(t,r,d,b,i harfleri büyük yazılacak)
angelus
italyan siyasetinin bumerang karakterli siyasetçisidir. devamlı olarak gitmekte, devamlı olarak gelmektedir. italya başbakanlığını bıraktığında milan ın başına geçmekte, oradan sıkıldığında tekrar italya nın başına geçmektedir. son zamanlarda bir değişiklik istemiş sanırım nisan 2008 genel seçimlerinde tekrar başbakanlığa oynamaktadır kendisi. rte nin gözü aydın diyelim.
independence
dun supriz bir $ekilde ankara’ya geldi ve ba$bakan ile putin arasinda gercekle$en anla$malarda da onlarin yaninda oldu. o da kimi anla$malara imza atti mi bu konuda bilgim yok.
independence
bugun kendisi bir kalabalik icerisindeyken kalabaligin icerisinden birisi berlusconi’nin yuzune metal bir $ey firlatti ve berluscoli’nin di$i ve burnu kirildi, ayrica dudagina da diki$ atildi. saldirgan gozaltina alindi. italyan ba$bakaninin saglik durumu iyi ancak iki gun daha hastanede kalacak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol