erkek kufredince komik kadın kufredince ayıp

salome
erkeklerin kufuru bastiklarinda etrafindakilerin kendisi de dahil olmak uzere kahkaha krizlerine girdigini fakat bir hatun kufuru basmak ne haddine sadece edince ucundan, cevredeki ust dudaklarin sol kisimlarinin yukariya dogru kivrildigini belirten yargi.
isyankarmuhabir
kufretmek toplum yasamında ayıp kabul edılmesi gereken bır hadısedır kaldı kı ’’esssoollleesseekk ııhh hhııhhh’’ replıgıne yıllara gulmus ve halen gulen bır toplumuz, bu acıdan bırılerı anamıza kufredınce neden cınayet ıslerız anlamak zor.
p t n
en azından kızların küfür etmesini ayıplayan cümle. ne yani sokağa çıkan herkes nokta yerine küfür mü kullansın kardeşim. sahsen kızların erkeklerden daha seviyeli konumlandırılmasına şikayetçi değilim.
with all my love
her ikisinde de ayıp olduğu aşikar...

birbirimize sevgimizi gösterebileceğimiz türkçemizin o güzel kelimeleri,bizlerin de pekala anlayabileceği bu kıvrak zekamız varken ...
calamitycans
karsındakine sinirlenip ana avrad dumduz gidilmedigi surece, sinir anında icten soylendigi ya da direkt karsı kisiye soylenmedigi surece, espri yaparken ya da bir olay anlatırken kullanılması gerekiyorsa hem kadın hem de erkek rahat rahat kufur edebilmelidir. bu isin kadını, erkegi diye ayrımı olmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol