bekar evi kuralları

seyyah
(bkz: erkek universite ogrencisi) ev ayda bir kiz arkadas davet edilirse temizlenir ortalikta yiyecek hicbirsey yoktur mutfakta yikanmamis tavalar kola icilip atilmis pardaklar.eleman kiz arkasini cagirir kiz da tabi kiramaz onu baslar evi toparlamaya. ne demisler evi cekip ceviren kadinlardir.
sergey
makarnanin her cesidinin yapilmasi, aksamlari alem yapilan, bulasiklarin haftada birkez yikanmasi ortaligi kiz gelmesi durumlari disinda bok goturmesi seklinde ozetlenebilir.
belkibirgunbiryerde
(erkek evleri icin)yatak carsafinin icinden yumurta kabugu cikmasi zorunludur..

(kiz evleri icin)patlayan ampul,bozulan musluk gibi seylerin tamirine kalkisilmasi,evin yanmasina ya da su baskinina neden olabileceginden,oylece birakilmasi zorunludur..
elenktrinkalamadimsenden
yikanmis bir catalin temiz bulasik sepetinden alinmasi fakat ustunde kalmis pirinc tanesini gormek hic de sasirtici gelmez bu evlerde.balkon bilimum kis aylarinda buzdolabi gorevi gorebilir.dolapta ise kuflenmis salca ve saz arkadaslari bonus olarak yeni mutantlarin olusmasi icin gerekli ortami sunarlar.dikkatli olmak lazim ki her an dolabi actiginizda bir alien sizi yiyebilir.
purplish
abimin evine gittigimde yerlerde gordugum siralanmis,uyuyan boxerli erkekler toplulugu herseyin aciklamasiydi benim icin...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol