ideal sevgili

0 /
clementine
hastalandığınızda iş yerinden alıp eve götüren , kredi kartı borçlarını ödeyen ,her buluşmada geçen seferki buluşmada beğendiğiniz kazağı,t-shirt’ü almış hediye paketi yaptırmış olan,beğendiğiniz şarkıları size çaktırmadan bulup cd haline getirip bu da yetmezmiş gibi şarkı sözlerininde içinde bulunduğu özel cd kapakları tasarlayan,mükemmel fotoğraflarınızı çeken,çekilmiş fotoğrafları photoshopla daha da güzel bir hale getiren,istifa ettiğiniz gün çalıştığınız yere çiçek yollayıp size destek olandır.
calamitycans
her seyi konusup paylasabildiginiz, gereksiz kıskanclıkları olmayan, kendiyle ve sizin cevrenizle barısık, size sahip cıkan, her zaman destegini hissettiginiz, cok derin uykudayken bile elinizi bırakmayan ya da bir sekilde sizle olan vucut temasını bırakmayan, her uyandıgınızda icinizde gune baslama istegi ve yasama hevesi uyandıran sevgilidir.
shevek
sevgililerin en bi’ boşaltabilenidir.

(dipnot: "boşalmak" derken açılmak, rahatlamak, sinirlere son vermek anlamında.)
shevek
hem savaşılan, hem sevişilendir. mutlu edendir. sevilesidir, sevdicektir. ah, ahh.. öpülesidir lan! nerde ’lan’ o sevgili?! severim lan senin gibi sevgiliyi!

ah ahh...
fofay
dizinin dibine oturup seninle birlikte film izleyip ağlayabilen,aynı battaniyede ısındığın,ağzından lafı aldığın kişidir kendisi,bulunamamıştır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol