27 kasım 2007 inter milan fenerbahçe maçı

van ness
moskova kazanırsa veya berabere kalırsa fener 2. turu garantiliyor. lakin interi yine de geçmemiz gerekiyor çünkü 2. olursak 2. turda hayvan hayvan rakipler bizi bekliyor olacak ve muhtemelen inter den de güçlüler. yani inter i devirme başarısını tekrar gösterirsek hem gruptan lider çıkacaz hem rakiplerimiz daha az zorlu olacak hem de avrupanın götüne korkuyu salacağız. haydi fener diyelim o zaman.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
fenerbahçe iyi oynamadı he inter çok mu iyiydi(gole kadar) 2-0 dan sonra maç bitmişti zaten.yenildik ama çok da bir şey kaybetmediğimiz kanısındayım.bundan daha önemli maç 12 aralıkta oynananacak olan csk moskova maçıdır.düğüm orda çözülecektir fenerbahçe galip gelirse inter ile çıkacaktır gruptan.çoğu kişi fenerbahçe’nin galip geleceğini söylüyor.umarım yanılmazlar da...
newsted35
zlatan ibrahimovic’in mustafa denizli’yi göt ettiği maçtır.kaleye yaklaşık 30 metre mesafedeki serbest vuruşta "bik bik bik o şut zaten kaleyi bulmaz" dediği anda öyle bir şut çıkarmıştır ki volkan’ı bile içeri sokmaya ramak kalmıştır.

fenerbahçe’nin tur umudu son maça kalmıştır ve sallaya sallaya bu gruptan çıkacaktır.
van ness
#715494 bir de ondan sonra yok işte kapattığı köşeydi bilmem neydi diye saçmalayıp sıçıvermiştir.

bu arada psv inter e yenilir biz de moskova yı siler 2. tura gideriz inşallah. yalnız rakipler çok ürkünç.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol