bilgi sözlük yılbaşı partisi

expert3
gelmek isteyenlerin haber vermesi dogrultusunda yer secimi yapilagindan hizli bir sekilde tertip edilmesi gereken yazar aktivitesi.
independence
31 aralik 2004 cuma gunu bir $ekilde gercekle$tirilicek parti.cok eglenilicek cok.pastayi yaptirdik da pastadan cikacak dansoz kolay bulunmuyor bu devirde.hic olmazsa expert3`u tikicaz pastanin icine hayirlisiyla.
expert3
o pastaya girdikden sonra onu kim yemek ister bilinmez ama evet pastadan cikacak olan kisi benim. sanssiz kurbaga ponpon kurbaga olacak. independence de parti sahibi olarak "ickiler surada, yemek yok ki, olum expert3’u yalamayin."seklinde komutlarla eglenmemizi saglayacak. gelin arkadaslar, ne olursaniz olun yine de gelin.
tedirgin sazan
hala nerede yapilacagini du$undugumuz, jedimizin detay bilgi vermemekteki israrli tutumu yuzunden ben ve benim gibileri muallakta birakan soylenti. yav nerdedir bu parti, ne zamandir, bir bilgi, az detay gozunuzu seveyim a mis yerine koklanasi jedi, sorarim sana?
independence
guney asya depremi sonucunda istanbuldaki tum eglencelerin iptal edilmesi gibi biz de uzerimize du$eni yerine getirdik ve yilba$i partisini iptal ettik..
esrakesh
katılımın 0 olması gayet normaldir, zira hepimiz yeni yıla en sevdiklerimizle girmek isteriz. sözlüğü burda yazan herkes sever ama sanmam ki kimse bir eşe-sevgiliye, anneye-babaya tercih etsin.

o nedenle alınma sözlük.
orqn
bu sene düzenlenmeyeceğinden katılamayacağım partidir. düzenlenseydi de katılamayacaktım. katılımcı bir insan değilim ben.
zotac
olsa güzel olur he. böyle tombala çeker, çöp çeker, şişe çevirir birbirimize kırmızı don hediye ederdik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol