burası tiyatro değil sözlük

redcrow
"sözlüğe öylece bakan" arkadaşlara kurulan dürtük..sen aç sözlüğü sonra git facebookda sürt, arada gel houston yeşermiş mi? başlığına yazı kasılmış mı? puanım artmış mı? diye bi kontrol et, ardından gerisin geriye doğruuuu msne.
lan bir saattir burdayım otuz kişi var lakin çıt yok ortamda anasını satıyım. arada bi iki kişi çıkıp bir şeyler yazıyor, gerisi fiesta cumhuriyeti. hani sinir olmamak işten değil. bağlılık hissimizin olduğu bir yer bilgi sözlük.iki yazı okuyalım, gülelim eğlenelim diye koşarak geliyoruz keza ortam sahara, çıt yok, cenaze evi tövbe yarabbi ya.

bakınmıyacaksın öyle melun melun kardeşim burası tiyatro değil sözlük amına koyım.

"yok biz kafadan login oluyoruz sonra işimize gücümüze bakıyoruz" falan da demeyin, tamamen saçmalık. giriyosan yazacaksın agam başka yolu yok.


edittt: ben "lal alfabesi" bilmiyorum kardeşim.oylama sisteminden anlamıyorum o yüzden bana ya yazımın altında cevap vereceksin ya da mesaj atacaksın amerika üzerinden..

imphotep
düğün falan neyse insalar alışkın oynuyoda..kırsal kesime açılmış bir disko düşün,müzik bomba ıpçıs ıpçıs..pist..ooh redkit in köyü mübarek...kimsecikler yok..millet kenarda lak lak fısır fısır..
misal bu ya..
şimdi millet "kime eksi kime artı..ay puanım ay kıçım başım" derken,entry girmeyi unutur oldu..
gün başlayalı üç buçuk saat oldu daha iki sayfa..hey gidi günler..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol