rotring

wilson
ortaokul yillarinda sahip olmanin pek matah birsey oldugu kalem markasi. herkeste ayni kalem olunca calinsa ya da karissa bile hak iddia edilmesi sacma oldugundan her zaman iki uc rotringim olmustur ki bu ayiptir.
(bkz: hirsiz)
aysegulnazcan
pahalı ama rahat,pek bir profesyonel görünen versatil kalem markası.çatlar bazen,ucu çıkıp duruverir,ama bir bant yardımıyla kolayca halledilecektir.kolay kaybolur,kolay bulunur,ama muhtemelen bulunan sizin kaybettiğiniz değildir.
goodygoblin
uç besleme maksadıyla arkadan uygulanan basınca hemen çatlayıp insanı çileden çıkartan pek dayanıksız alman menşeli bir kalem markası. eskiden inceleri vardı onlar pek sağlamdı bu tombul olanları çıktıktan sonra kalitesi düştü. birde çok kaliteli karbondan uç yapan bir firma.
seyhmerat
yazmaktan hala vazgeçemediğim kalemdir. hatta yazabildiğim tek kalemdir. çok iyi tasarlanmış ve ne de olsa bir kalem diye de basite indirgenmemiş. her haliyle yazım için büyük rahatlık sağlamaktadır.
sepulturk
tombullarını üretmeye başladıktan sonra kalitesi pek bi düşen kalem markasıdır. tombullar hemen kırılmakta, benim ortaokuldan beri kullandığım ince rontringim hala sapasağlam durmaktadır. şimdi üniversite son sınıfım. varın siz hesaplayın nasıl dayanıklı olduğunu. kendi geliştirdiğim özel bi mekanizma sistemiyle de orta okul hayatım boyunca hiç kaybetmedim. ondan sonra da akıllandık zaten.
angelus
okul vakti çizim yapmaya çalıştığımızda edinmek için götümüzü yırttığımız bir aparattı. e tabii o zamanlar orta çağdan yeni çıkmışız her yerde bulunmuyor, pek de pahalı. hey gidi günler.
theli
fazla düşürürseniz kırılır, kırılınca da işe yaramaz olur ama vazgeçilmezdir. faber-castell bunun yanında halt etmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol