arkadaşlarda ders çalışiyoruz

adrenokortikotropik
her birey için miladı ilkokul yılları olan pembe yalan kategorisine giresi cümledir. şöyle ki ilkokul yıllarından itibaren bir araya gelen iki ve üstündeki okul arkadaşı kızcağız sınıf dedikodularından başka bir şey konuşmaya vakit bulamaz, sırlar paylaşılır bu ders çalışma seanslarında, size aşık olan bıcırığa arkadaşınızın aşık olduğu öğrenilir bu seanslardan birinde mesela. sonraki toplaşmalarda bunun kritiği yapılır. erkekler için de durum pek farklı değildir muhtemelen. bu sonra okul yaşamının sonuna kadar gider. cümleler değişir lakin. ilkokulda ayşeyi çok seviyorum be abi diyen bünye lisede ve sonrasında ayşede de bi kase var hastasıyım der. olsun, büyüdükçe hayvanlaşmaya meyilli evrimin doğal bir basamağıdır, anlayışla karşılanır.

bir de erkekli kızlı kalabalık ders çalışma seansları vardır ki onlarda da şişe çevirmece oynanır her yaş kategorisinde nedense. masumiyetten yavaşça sıyrılır falan fişmekan..

son aşama erkek ve kızın başbaşa ders çalışmasıdır ki banko ders anatomidir, tıp veya biyolojiyle hobi düzeyinde bile ilgilenmek şart değildir. içgüdüler güdümünde şahane bir bilgi paylaşımı olabilir.
max
yılların eskitemediği yalandır.herzaman da işe yarar.daha hiç yarı yolda bıraktığını görmedim...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol