terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyası

dccl
haberturk televizyonunun başlatmış olduğu kampanya. an itibariyle yaklaşık 9 milyon ytl toplanmış olup para mehmetçik vakfına bağışlanacak.
http://tinyurl.com/2ccywm
dccl
cem yılmaz’ın 250.000 ytl bağışlayarak katıldığı ve gönlümde ki yerini sağlamlaştırdığı kampanya olmuştur. tobb 5 milyon ytl ile en büyük bağış yapan kurum olmuştur. futbol milli takımı 1 milyon ytl işadamı selahattin beyazıt ise 1 milyon dolar bağışlamıştır.
dccl
an itibariyle sözlükde cirit atan 45 bilgiçin çok önemli olan en romantik öpüşme mekanları’nda şöhret uğruna vazgeçilenler’den bir olan erken boşalma hakkındaki engin bilgi birikimlerini ve paylaşımlarını sözlüğümüze aktardığından dolayı ne başlık ve büyük bir olasılıkla da kampanya gereken ilgiyi görmemiştir.zira bazı başlıklarda mangalda kül bırakmayan bizler bu kampanyaya neden ilgi gösterelim ve katılalaım ki işte saçmalık.
dccl
fenerbahce’nin 1 milyon dolar bağışla katıldığı kampanya. an itibariyle 12 milyon ytl aşılmıştır.
tetik
12 milyon ytl dir toplanan rakam ve bu 12 milyon sadece 66 bin kişi tarafından toplandı.

her zaman böyle kenetlensek ne var.
sağcısıymış solcusuymuş.başlarım ulan türk değil miyiz hepimiz ?!!

tetik
avea------> "destek" 5610
turkcell------> "destek" 5610
vodafone-------->"destek" 5630

gönderelim lütfen 5 lira. nereye harcamıyoruz 5 lira ! 2 paket sigara almayıverin !!!

ben göndermiş bulunmaktayım, inanın vatanımı kurtarmış gibi hissettim kendimi.evet saçma gelebilir...
hepimizhiciz
çok güzel bir düşünce olup paraların kimin cebine gideceğini merak ettiğim kampanyadır.

şehit aileleri veya yakınlarının gerçekten bu kampanyanın meyvelerini yiyebileceğinin hayal olduğunu düşünmekteyim.

ve böylesi bir yardım yapabilecek kapasitede olan yardımseverlerin 1985 yılından beri nerede olduklarını soruyorum. hain pusularda 22 senedir ölen askerlerimize yapılmayan neden bir anda yapılır oluverdi? ölenlerin bizim evlatlarımız olduğu yeni mi akıllara geldi?

desteğim tam olsa da bunları da sorgulamanın gerekliliğine inanmaktayım. devlet güvenilmez bir sır. halkın böylesi şeylerle milli duygularını kabartıp saman altından su yürütebilir kapasitedeler.

destek verelim ama sonra ne olduğunu da takip edelim.
sinanhalac
parayi ne haberturk ne de bir devlet kurumu topluyor, bagişlanan her kuruş direk olarak mehmetçik vakfina gidiyor, arada ne araci var ne de başkasi. ayrica genelkurmay’in da resmi destegi var. yani paralaramıza kimse ne el koyabilir ne de onlarla acil ihtiyaçlarini giderebilir.

vakiflarin hesaplarinin nasil işledigini bilmeyen varsa da o zaman zaten böyle temelsiz korkularini atsinlar, cunku kanunen giren ve çikan hesaplar eşit çikmazsa buyuk sorunlar olur. hele hele kamuoyunun bu kadar gözu önunde yapilan ve gelen paralarin kuruşu kuruşuna kamuoyuna açiklandigi durumlarda herhangi bir katakulli imkansizdir.
dccl
21 milyon ytl kampanya dahilinde dün gece toplandı.kampanya bir hafta daha devam edecek umaraım rakam daha yukarılara taşınacakdır.
http://tinyurl.com/325bl7
mandela
ne güzel ne kadar iyimser bir kampanya devletin sorumluluklarını ne kadar güzel yükleniyoruz. 80 kusur yıllık hükümetlerin yapamadığını ne güzel yapıyoruz. şehitine gazisine sahip çıkamayan bilmem kaç bin dolarlık başbakanlık otobüsü alanların bulamadığı bir bütçeyi ne güzel yaratıyoruz ne kadar süper sömürülüyoruz vergisiz su içemedeğimiz 10 metreküpüne yüzde elli zamlı kullandığımız sudan bahsediyorum. terörü bitiremeyen azdıran her gün yeni şehitler gaziler ekleyenler ne güzel uyutuyor bizi 15 ler 25 ler gidiyor biz onlara para veriyoruz ne güzeliz biz. süper kampanya düşüneni tebrik ediyor ve aferin diyorum.

son dakika haberi: polyana ormanda tecavüze uğradı.
bilgi sözlük haber merkezi mandela

working class hero dan çağrıştı

seni din, seks ve televizyonla uyuşmuş halde tutarlar
böylece kendini son derece zeki, sınıf çelişkilerinden bağımsız ve özgür hissedersin
ama gördüğüm kadarı ile aptal bir köylüden başka bişey değilsin.

el menzile beynel menzileteyn
milli egitim bakanligindan sonra butceden en cok odenek alan savunma bakanligi, milli piyonga, sayisal loto gibi talih oyunlarinin gelirlerinin yarisindan fazlasini da butcesine katmasina ragmen bu paralari nereye harcadigini ne gibi bilimsel arastirmalara kanalize ettigini izah etse de kampanya icin verdigimiz paralarin nereye gidecegini bilsek icimiz rahat etse..

icimizde yanan atesi sondurmek icin caglayan enginlere sigmayan kahramanlarimiza bir damla olabilirsek ne ala ve umarim damlalar nehre ulasmadan buharlasmaz..

independence
ciniz biz.

super zekiyiz.

hemen nasil komplo teorilerine burunerek okuz altinda buzagiyi arayiverdik.

helal olsun.

kampanyaya destek verenleri bir bir incelemek mumkun degil elbette ama yine de goze carpan bir kac isim var.mesela turkiye odalar birligi, turkiye barosu, televizyon kanallari, a milli futbol takimi ve beraberinde daha pek cok spor klubu ve daha buna benzer toplumun onde gelen ki$i ya da kurulu$lari.

aptallar i$te.bu paralarin toplanip nereye harcandigini bile incelemeden katkida bulunuyorlar.oysa biz bilgi sozluk uyeleri olarak biliyoruz ki bu paralar reina’da ya da laila’da harcanacak.

olm cok zekiyiz lan?

ustelik devletin en yuksek kurumlarini ve isimlerini de icki paramiza alet ediyoruz.genelkurmay ba$kani ilk defa kendi rizasi ile bir yayina baglanarak duygu ve du$uncelerini ifade ediyor ve "bu paralarin nereye harcandigini" net olarak acikliyor.e yetmedi meclis ba$kani yayina baglaniyor, duygu ve du$uncelerini ifade ederek kampanyanin nelere ilac oldugunu insanlara anlatiyor.koskoca turkiye cumhuriyetinin en ust seviyedeki yoneticileri de fos cikti iyi mi? bak bunlar da bilmiyorlar ki bu paralar reina da laila da raki parasi olarak kullanilacak.

gotune guvenmeyen bi toplum olmu$uz da haberimiz yok.cok $ukur ki halen insanliga ve insanlarina guvenen ki$iler var, hem de hic azimsanmayacak sayida.bu kampanya bunu cok bariz bir $ekilde ortaya cikartti ve daha ilk geceden 70 milyon nufusu olan turkiye cumhuriyetinin 100 000 den fazla insani kampanyaya destek verdi.haber turk’un cok yaygin bir tv kanali olmadigini da gozardi etmemek lazim bu durumda.

mide bulandirmak yerine destek verilmeyecekse bile susup oturmak en hayirli i$ olacaktir.
mandela
ne kadar zekiyiz biz aslında eğer bir yöneten ve vergi toplayan bir kurum varsa, bu vergilerin şeffaflık içinde halka aktarmayan bir kuruluş varsa ki biz buna devlet diyoruz size göre göt bize göre kafa algıya bağlı çalışır. zira bu ülkenin bütçesinden sorgusuz sualsiz aslan payını alan ve bunu ne yaptığını asla soramayacağımız kurum ne tsk. rahmetli uğur mumcu’nun çarşaf, çarşaf yazdığı silah alımlarında ki usulsizlükleri birlikte hatırlayalım. öte yandan son 10 kusur senedir bir stk gazı altından devletin asıl sorumluluklarının sırtından atmasını sömürenlerin kardele kardele sömürülerini örttüğü kampanyalarınıda hatırlarsak... hımm o zaman bu kampanyada ki paralar ister laila da ister reina da yensin istersen o insanlara verilsin sorun şudur ki bu bir kampanya ya da sadaka işi değildir. bu devlet ve iktidar erkinin sosyal devletin asli görevidir ki bu noktada o zaman şöyle bir gerçek çıkıyor hadi hepimiz mantığımızı yitirelim körü körüne milliyetçi olalım ve de elimizdeki avcumuzdakini devlete teslim edelim devlet babamız da kalksın bütün dış borçlarını ödesin. mümkünmüdür mümkündür de bir daha borçlar alınıp prenslere, yeğenlere, evlatlara peşkeş çekilmeyeceği garantimidir. ne alakası var demeyin bu gün şehit yarın devlet hem vergi ver kurallara uy hemde göz göre göre uyu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol