terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyası

independence
ciniz biz.

super zekiyiz.

hemen nasil komplo teorilerine burunerek okuz altinda buzagiyi arayiverdik.

helal olsun.

kampanyaya destek verenleri bir bir incelemek mumkun degil elbette ama yine de goze carpan bir kac isim var.mesela turkiye odalar birligi, turkiye barosu, televizyon kanallari, a milli futbol takimi ve beraberinde daha pek cok spor klubu ve daha buna benzer toplumun onde gelen ki$i ya da kurulu$lari.

aptallar i$te.bu paralarin toplanip nereye harcandigini bile incelemeden katkida bulunuyorlar.oysa biz bilgi sozluk uyeleri olarak biliyoruz ki bu paralar reina’da ya da laila’da harcanacak.

olm cok zekiyiz lan?

ustelik devletin en yuksek kurumlarini ve isimlerini de icki paramiza alet ediyoruz.genelkurmay ba$kani ilk defa kendi rizasi ile bir yayina baglanarak duygu ve du$uncelerini ifade ediyor ve "bu paralarin nereye harcandigini" net olarak acikliyor.e yetmedi meclis ba$kani yayina baglaniyor, duygu ve du$uncelerini ifade ederek kampanyanin nelere ilac oldugunu insanlara anlatiyor.koskoca turkiye cumhuriyetinin en ust seviyedeki yoneticileri de fos cikti iyi mi? bak bunlar da bilmiyorlar ki bu paralar reina da laila da raki parasi olarak kullanilacak.

gotune guvenmeyen bi toplum olmu$uz da haberimiz yok.cok $ukur ki halen insanliga ve insanlarina guvenen ki$iler var, hem de hic azimsanmayacak sayida.bu kampanya bunu cok bariz bir $ekilde ortaya cikartti ve daha ilk geceden 70 milyon nufusu olan turkiye cumhuriyetinin 100 000 den fazla insani kampanyaya destek verdi.haber turk’un cok yaygin bir tv kanali olmadigini da gozardi etmemek lazim bu durumda.

mide bulandirmak yerine destek verilmeyecekse bile susup oturmak en hayirli i$ olacaktir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol