kedi delirmesi

kitten
kedilerin zaman zaman ki genelde sabah 6 civarları olur sapıtıp ordan oraya deliler gibi koşması, manyaklar gibi olmayan şeyleri avlamaya çalışması, kükrercesine garip sesler çıkarmasına tarafımdan verilen ad. bu garip durum nedense yağmur yağışı sırasında da görülmekte ve olağandan daha canavarca vuku bulmaktadır. el kol surat bırakmaz çizer bunlar. özellikle yağmurlu sabahlarda kafada kask ve bünyede kurşun geçirmez yelekle yatmalıdır kedi sahibi.
tetik
sabah namazından sonra beni 40 dakika uyutmayan kedimin başına gelen durum.çalışma masasına çıkıp kitapları tırmalamalar, duvarlara sinek avlamak için tırmanmaya çalışmak vs. vs ve en sonunda popoya bir şaplak!!
nukleerbasliklikiz
genelde mama kaplarındaki mamanın bitmesi,sevgi ihtiyacı,dı$arı çıkmak istemek gibi olaylarda kedilerin verdiği tepkidir."mırnnn" ses efektiyle size sürtünmeleri e$liğinde tırmalamalara sebebiyet verdikleri delirme çe$ididir.
urban f
koltukların acilen korunması gerekir bir sonraki aşaması etrafa tırnak geçirme, döşemeleri sökme ve hatta halı kemirmedir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol