rejimi bozmak

kitten
diyetisyen gibi insanın sözümona damak zevkine uygun, pratikte tiksindirici gıdalarla beslenmeyi öngören ve sözümona kişiye özel diyet listeleri hazırlayan ve nedense daha sonra aynı diyetisyene giden kişilerle karşılaşıp bir de listeleriniz karşılaştırdığınız da aaaaa aynısıymışşş laaaayyyyynnn dedirten şaklaban ve şarlatanların dayatmasıyla yapılan diyetler de her daim olan durum. zira bir kısmı içeceğiniz suya dahi ambargo koymaktadır. bu insanlara göre fazladan yenecek kıl kadar ince bir dilim salatalık verdiğiniz tüm kiloyu geri aldırabilir. oysa ki destek olmayan niyeti ve çabası olan birkaç kişi ve sadece küçültülen ve haftada birden ayda bire indirilen hamurişi sefalarıyla çok daha akıcı ve daimi bir kilo kaybı sağlanabilir. üstelikte gayet kalıcı olur bu kilo verme. isteyene liste buyurun. ücretsiz hemi de:
yağı yarıya indirin. kızartma sefalarının sıklığını dörtte bire düşürün. hamurişi sefalarının sıklığını dörtte bire düşürün. her tür yemekte porsiyonları yavaş yavaş küçültün. zira mide küçüldükçe yeme ihtiyacı zaten azalır. taksiye bindiğiniz iki adım yolu evden 10dakika erken çıkıp yürüyerek alın. alışverişe markete giderken düz yoldan gitmek yerine arka sokaktan dolaşın. sebze ve meyveye ağırlık verin ekmeği sabah kahvaltısı dışında yemeyin. çikolata yerken koca bir paket yerine bir parça yiyin. o da nefsinizi körler merak etmeyin. yumuşak krem peynirler yerine sert peynirleri tercih edin. suyu günde 3litreye çıkartın. vücudunuzda oluşmuş olması muhtemel ödemler için günde bir fincan şekersiz yada az şekerli nescafe için. kolayı normalden diyete çevirin. alışveriş iyaparken cips pakedine elinizi attığınızda düşünün bir ay sonra kilo verdiğinizde küçük bir pakedi ödül olarak yiyebilirsiniz tamam ama o anda cips yemek sizin bir ihtiyacınız mı? et ürünlerini ızgarada ya da fırında pişirin.
kilo vermeyene 10 tane muhteşem oyu bedava.
mossa
kadınların rejimi çok basittir.
her pazartesi sabahı istinasız rejime girilir ve her pazartesi akşamı istisnasız bozulur.
nickmickyock
iki türdür..
biri devrimdir.
iyidir kötüdür çağdaştır gericidir tartışılır, konu değildir, ama ilan edilir.

diğer türü ise; mevcut rejimin en mağrem noktalarının içi boşaltılarak resmen ırzına geçilmesi, birileri bunu farkettiğinde de pardon yanlışlıkla oldu demesidir.
bir de kararsızlar vardır ki onlar da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, cemiyete kötü görünmeyelim, "sen de tamam içime gir ama boşalma kardeşim" modunda olanlardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol