barış manço olduğunu iddia eden çocuk

0 /
aykube
star tv nin salak magazin programlarından birinde cıkan sacmalıklardan bir tanesi daha işte.ne alaka,nası yanii,ve artık ohaa demekten alamıyor insan kendini
betterthan
aha arabam burda, aha burasi benim evim, benim garimin adi lale manco diye ortalikta dolasan bir cocuk.

yaninda onu gazlayan aha lan bunuda buldu,aha burayida buldu nidalariyla ortada dolasan bir muhabirin oldugu star magazinde cikmis eblek bir goruntu parcasi.

konuyla alakali olarak;

(bkz: benden ote benden ziyade)
deepblack
barış mançonun arbasının yanında bu benim arabam tekeri patlaktı dediği için barış mançonun ruhunu taşıdığına inanılan çocuk.
mad
reyting uğruna küçücük çocukların hem kendilerini hem de ailelerini kücük bir miktar parayla kandırılmasıdır bunlar. türkiye’de cehaletin de başka göstergelerinden biridir.

sadece bu aileler değil, o programa çıkaranlar da cahildir.bu gibi saçma şeylerle türk insanını kandırmaya reyting yönelik aktivitelerde bulunmaya çalışıyor.hea başarabiliyor mu? evet.

o kadar saçma programlar dolu ki insanın izlemesi için bir alternatif bırakılmıyor.

yok nejat 1.5 aylıkken sokağa bırakıldı 83 yıldır annesini görmüyor bakalım annesi gelicek mi? yok bizim rıza brad pitt’in reenkarne hali.hatta angelina jolie’e de bizim rıza kay.. öhm neyse.

yazarın sonuç kısmında anlatmak istediği;

at yalanı sikeyim inananı tarzında bir şeydir.


independence
ayni cocuk bundan dort gun once bizim kapiyi calarak "abi ben eskiden kapici muharremdim ekmek sigara lazim mi abi?" demi$ti de iki ekmek bi paket sigara aldirip uzerini kendisine bah$i$i olarak vermi$tim.

demek artik daha buyuk oynuyor.
tetik
ben : olum barış manço bendim lan sen cem karaca’ydın bozdun her şeyi aq lan
küçük b.m. : abi pardon ya kameralar bir an üzerime gelince ne diyeceğimi şaşırdım. valla bak
kitten
annesinin babasının para uğruna şebek ettiği yavrucaktır. gösterdikleri arabanın maçaları yiyip de plakasını göze sokamamışlardır. zira o gösterdikleri ev iddia ettikleri gibi barış manço’nun ilk evi değil son oturduğu evdir. satılmıştır. arabaları da artık orada durmamaktadır. kaldı ki barış manço o veledin söylediği gibi "üstü açık" klasik otomobil koleksiyonunu o minicik otoparkta hiçbir zaman bulundurmamıştır. evi alan kişi saygısızlık olmasın diye bahçe kapısındaki plakayı sökmemiştir sadece. ayrıca barış manço’nun piyanosu evi haraç mezat satılırken arada kaynamasın diye adını ne yazık ki şu an hatırlayamadığım bir bayan tarafından alınmıştır. ayrıca barış manço’nun eski evini merak edenler için tarif edeyim. moda caddesi üzerinde garanti bankasına gelmeden az önce kadıköy kız lisesi vardır. işte onun arka tarafında kalır barış manço’nun lale manço’yla tanıştığı ve lale hanım’ın ablasının bildiğim kadarıyla hala dairesinin olduğu apartman. ablasında telefon olmadığı için karşı komşuya telefon etmeye geçer lale hanım. barış beyle öyle tanışırlar. düğün davetiyeleri bir plaktır. eski türkçeyle bir metin okumuşlardır. kendi yazdıkları bir metni. düğün arabaları bir faytondur. düğünleri şu an yerinde yeller esen kadıköy sahilindeki eski nikah dairesinde olmuştur. düğün fotoğrafları eski istanbul beyefendisi ve hanımefendisi konseptlidir. düğüne barış bey’in hayranları da gelmiştir. ayrıca o anası babası tarafında kullanılan yavrucağın iddia ettiği gibi oğullarının adı sadece doğukan ve batıkan değildir. doğukan hazar ve batıkan zorbey tam isimleridir. ayrıca yiyorsa o veletçik barış manço’nun daha önce kaç kalp krizi geçirdiğini tarihleriyle versin. oğullarının doğum tarihlerini söylesin. abisinin adını söylesin barış manço’nun neden o adların kendilerine konduğunu anlatsın. ayrıca birileri de mümkünse o muhabir efendiye madem bu evin yerini dahi bilmiyordun be allahın şebeği nasıl oldu da evin neresinde ne var sayabildin sorusunu sorsun. ha bir de o çocuk madem barış bey’in ruhunu taşımaktadır nasıl olup da evin arka bahçesindeki seraya inmeyi becerememiştir de ön taraftan boynunu uzatmakla yetinmiştir. zira bildiğim kadarıyla evi alan kişi eve hiç dokunmamış herşeyi öylece bırakmıştır. tabi şu anda evde güzel güzel çürümektedir.
sanatis
nasıl olduysa bir tek röportajı yapan adamı inandırmıştır.herhalde olayı sıcagı sıcagına yaşamak başka bir şey olsa gerek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol